ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κόρμπος: "Μας πήγαν όλα δεξιά στην αρχή του ματς"

Κόρμπος: "Μας πήγαν όλα δεξιά στην αρχή του ματς"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Χασομέρης μίλησε στον Sport 24 Radio και την εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" για την ήττα του Πανθρακικού από τον Λεβαδειακό στην Κομοτηνή.

Ο Άκης Δημακός πήγε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των συνεργατών του Sport 24 Radio μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ένας εξ αυτών και ο Παναγιώτης Κόρμπος με τον μέσο του Πανιωνίου να αναφέρεται στους 103,3 και την εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη των "κυανέρυθρων".

Για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναιτωλικού με 5-1:

"Κανείς δεν πίστευε ότι το πρώτο ημίχρονο θα τελείωνε με 0-4, με τόσο μεγάλο σε έκταση σκορ. Στο πρώτο μισάωρο ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός θα πίεζε ψηλά και όλη την εβδομάδα δουλέψαμε στο να βγάζουμε καλές ομαδικές κόντρες.

Μας πήγαν όλα δεξιά και ότι κόντρα κάναμε ή κατέληγε σε γκολ ή σε τελική. Όταν βάζεις 4 γκολ σε 30 λεπτά τα πόδια σου είναι τελείως ελαφριά. Πιστεύαμε στη νίκη και τα καταφέραμε.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόσμο του Παναιτωλικού και δεν ευθύνεται αυτός που έφυγα από την ομάδα. Δεν έχω κανένα παράπονο και δεν ήρθα σήμερα για να προκαλέσω. Κοίταξα μόνο το καλό του Πανιωνίου. Όσο ψηλά έχουμε βρεθεί στη βαθμολογία, το ίδιο εύκολα μπορούμε να βρεθούμε χαμηλά. Σημασία έχει να μην επαναληφθεί ότι έγινε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Η ομάδα έχει παίκτες με πλούσιο ταλέντο, αλλά μικρούς σε ηλικία και είναι εύκολο να χαθούμε στο δρόμο. Αν κρατήσουμε το κεφάλι κάτω και δουλέψουμε, πιστεύω ότι θα φτάσουμε ψηλά".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ