ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κόρμπος: "Έχουμε αίσθημα πικρίας για το αποτέλεσμα"

Κόρμπος: "Έχουμε αίσθημα πικρίας για το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε για την ισοπαλία του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (1-1) και στάθηκε στο γκολ του Μπαρμπόζα. Πικρία για το αποτέλεσμα στον "Ιστορικό", δηλώσεις και από τον Βαλεντίνο Βλάχο.

Ο Πανιώνιος έφερε 1-1 με την ΑΕΚ στη Ν. Σμύρνη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και ο Παναγιώτης Κόρμπος μετά το φινάλε του αγώνα μίλησε στην κάμερα της NOVA για όσα συνέβησαν στη μάχη των "κυανέρυθρων" με τους "κιτρινόμαυρους".

" Είχαμε ασχοληθεί στις προπονήσεις με αυτή την κίνηση που κάνει συχνά ο Μπαρμπόζα αλλά η φάση έγινε πολύ γρήγορα. Εγώ έκανα κίνηση να βγω πάνω του αλλά δεν τον πρόλαβα. Δεν δουλέψαμε σωστά σε αυτή την φάση, υπήρχαν διάφοροι παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν σταματήσει τον Μπαρμπόζα, αλλά όλα έγιναν γρήγορα. Κάναμε λάθος και όταν κάνεις λάθη με τέτοιες ομάδες τα πληρώνεις", ανέφερε αρχικά ο Κόρμπος.

Για το αν είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα: "Κακά τα ψέμματα, παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα που είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Πριν κάποια χρόνια θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε ένα αίσθημα πικρίας για το αποτέλεσμα αλλά με μια τέτοια ομάδα είναι σημαντική και η ισοπαλία".

Για το τι άλλαξε στον Πανιώνιο σε σχέση με πέρυσι: "Πιστεύω ότι η έλευση του Ουζουνίδη και ο τρόπος που άλλαξε το παιχνίδι μας έπαιξε ρόλο στο να αλλάξει η φυσιογνωμία της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε μια οικογένεια, δεν υπάρχουν ίντριγκες και άλλα τέτοια. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άψογο και αυτό είναι που μας έχει βοηθήσει".

Βλάχος: "Ο βαθμός είναι σημαντικός"

Aπό την πλευρά του ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν του Πανιωνίου, Βαλεντίνος Βλάχος, είπε: "Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αφού δεχθήκαμε πίεση στα πρώτα 20 λεπτά. Καταφέραμε να ισορροπήσαμε. Ο βαθμός είναι πολύτιμος, αφού η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα. Ήταν περίεργα τα συναισθήματα που ένιωσα αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ, αλλά τώρα είμαι παίκτης του Πανιωνίου και θέλω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. μου. Πιέσαμε όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά και ο βαθμός είναι σημαντικός. Το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και η καλή δουλειά που γίνεται είναι το μυστικό της ομάδας μας φέτος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ