ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κίνηση για Ρόμαν Μπέζιεκ ο Πανιώνιος

England's Ryan Bertrand, left, fights for the ball with Slovenia's Roman Bezjak during the World Cup Group F qualifying soccer match between England and Slovenia at Wembley stadium in London, Thursday, Oct. 5, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Μπέζιακ (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Πανιώνιος είναι σε αναζήτηση επιθετικού και η λύση που εξετάζεται σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία είναι ο 29χρονος Σλοβένος Ρόμαν Μπέζιακ, ο οποίος ανήκει στην Ντάρμσταντ. (VIDEO)

Προσπάθεια να κλείσει τρεις παίκτες έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου κάνει ο Πανιώνιος. Ο ένας για τη θέση του αμυντικού μέσου είναι ο Ουάσινγκτον, η περίπτωση του οποίου είναι προχωρημένη και ενδέχεται την Πέμπττη (25/1) να τελειώσει θετικά.

Κίνηση θα γίνει ακόμα για στόπερ (πάντα στα υπόψιν ο Κρίστιαν Νόβακ της Χαρτς), αλλά και για επιθετικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τη θέση του φορ εξετάζεται η περίπτωση του Ρόμαν Μπέζιακ. Πρόκειται για Σλοβένο, ο οποίος είναι 29 ετών (γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 1989) και ανήκει στη γερμανική Ντάρμσταντ.

Εφέτος ο διεθνής επιθετικός έχει παίξει τρεις φορές στη Μπουντεσλίγκα 2 και μία φορά στο Κύπελλο. Με τη Ντάρμσταντ τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου (11 συμμετοχές), ενώ το δεύτερο μισό δόθηκε δανεικός στην Ριέκα της Κροατίας, με την οποία έβαλε 11 γκολ σε 23 ματς.

Παλαιότερα ο στόχος του Πανιωνίου έχει παίξει σε NK Celje και Ludogorets. Με τους Βούλγαρους, μάλιστα, έπαιξε σε Europa League (2013-2014) και Champions League (2014-2015). Με την εθνική Σλοβενίας έχει παίξει σε 19 ματς και έχει βάλει 3 γκολ.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ