ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κινείται για Νίκολας Μαρτίνες ο Πανιώνιος

Κινείται για Νίκολας Μαρτίνες ο Πανιώνιος
Μαρτίνες

Ο Πανιώνιος θέλει να αποκτήσει τον Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Έχουν ήδη γίνει οι σχετικές επαφές.

Μπορεί να χάνει παίκτες, αλλά θα πάρει κιόλας. Δεν γίνεται διαφορετικά, άλλωστε. Οικονόμου και Μασούντ έχουν ήδη αποτελέσει παρελθόν, ο Χατζισαφί αναμένεται άμεσα να χαράξει τον ίδιο δρόμο και ως εκ τούτου ο Πανιώνιος πρέπει να κινηθεί για να καλύψει τα κενά.

Μια περίπτωση για την οποία "παλεύει" η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι αυτή του Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος από το καλοκαίρι παίζει στον Απόλλωνα Λεμεσού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Με τους Κύπριους ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί εφέτος σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε άλλα τρία στο Europa League.

Ο Απόλλων Λεμεσού προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα και μένει να φανεί πόσο εφικτό είναι να τερματιστεί ο δανεισμός του, ώστε να καταλήξει στον Πανιώνιο. Ο αριστεροπόδαρος επιτελικός μέσος δεν είναι φυσικά άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Στην Ελλάδα πρωτοήρθε το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014, για τον Παναιτωλικό (10 συμ., 2 γκολ).

Στην ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκε και το 2014-2015 (34 συμμετοχές, 3 γκολ) και ακολούθως υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Το 2015-2016 έπαιξε δανεικός στην Ανόρθωση και το 2016-2017 στους Western Sydney Wanderers, στην Αυστραλία. Εκτός από τις 14 εφετινές συμμετοχές, έχει σημειώσει και τέσσερα γκολ, έχει και μία ασίστ.

Παλαιότερα ο Νίκολας Μαρτίνες έχει αγωνιστεί σε Ιντεπεντιέντε (Αργεντινή), Σαντιάγκο Γουόντερερς (Χιλή), Μούρθια (Ισπανία) και Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν (Αργεντινή). Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε υπογράψει το 2015 τετραετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Photo credits: apollon.com.cy

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ