ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Σημαντική νίκη με εμφατικό τρόπο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Απόλυτα ικανοποιημένος και πως να μην είναι εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για μια σημαντική νίκη αλλά κράτησε και χαμηλά τους τόνους ενόψει της συνέχειας ώστε να έχει αντίκρισμα αυτή η επικράτηση.

"Πήραμε μια σημαντική νίκη την οποία είχαμε ανάγκη και κατορθώσαμε και την πήραμε με τον πιο εμφατικό τρόπο κόντρα στον Παναθηναϊκό και ιδίως στην έδρα του που είναι πολύ δυνατός. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο έκαναν ένα καλό παιχνίδι είχαμε καλή εικόνα αμυντικά και επιθετικά.

Πάντα μετά από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη κοιτάς το επόμενο ματς γιατί μας ενδιαφέρει να φτάσουμε εκεί που έχουμε στοχεύσει. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο που δυστυχώς δεν πήρε εισιτήρια και εύχομαι να λυθεί αυτό το πρόβλημα γιατί οι αντίπαλοι στη δική μας έδρα μπορούν και έρχονται στο γήπεδο".

Τι σημαίνει για τον Πανιώνιο το σημερινό αποτέλεσμα και πως μπορεί να πατά στα πόδια του ενόψει της συνέχειας;
"Έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, είχαμε προβλήματα... Το πρώτο ζητούμενο που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση ήρθε, έστω και με τη δεύτερη θέση. Όμως θέλουμε μέχρι το ματς με τον Λεβαδειακό στο τέλος του πρώτου γύρου, να είμαστε αρκετά κοντά ή μέσα στο στόχο μας.

Έχουμε παίξει εκτός με Γιάννενα, με Ατρόμητο, με Ξάνθη, με Αστέρα, που είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν είσοδο στην 5άδα. Στο δεύτερο γύρο τους έχουμε στην έδρα μας. Με την ενίσχυση που είναι δεδομένη, θα ανασυνταχθούμε για να κάνουμε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας. Ήταν δεδομένη η αγωνιστική μας κάμψη.

Όταν ξεκινάς 15 Ιουνίου, έχοντας τελειώσει τις υποχρεώσεις σου 31 Μαΐου, τότε δεν υπάρχει ξεκούραση. Τα παιδιά ήταν αναγκασμένα να παίξουν με το καλημέρα. Ήμασταν αναγκασμένοι να ετοιμάσουμε την ομάδα για ευρωπαϊκή συμμετοχή και έπρεπε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα. Κάθε εβδομάδα είναι αγώνας για εμάς. Κάτω το κεφάλι, οπως θα διαχειριστούμε τις ήττες έτσι θα κάνουμε και με τις νίκες. Αρχής γενομένης από τώρα σκεφτόμαστε το ματς με τον Πλατανιά για να έχει αντίκρισμα αυτή η νίκη. Όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει ισορροπία".

Για τη διαφορά στην εικόνα σε σχέση με το ματς Κυπέλλου;
"Το ματς του Κυπέλλου ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Είχαμε αλλαγές. Τόνισα ότι υπάρχει κόπωση στην ομάδα. Ήταν το τελευταίο επίσημο ματς που θα μπορούσα να πειραματιστώ για να δω αρκετά παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ. Πριν βγάλουμε οποιαδήποτε συμπεράσματα, θα έπρεπε να τους αξιολογήσω σε ένα επίσημο ματς. Δεν έχει καμία σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Πάνω – κάτω περίμενα τη σημερινή απόδοση. Προτίμησα να δώσουμε έμφαση στο ματς με τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ