ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Πολύ σημαντικός ο βαθμός"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ICON

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο, στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών και κόπωσης που ταλαιπωρούν τον Πανιώνιο και προανήγγειλε εβδομάδα... ξεκούρασης ελέω της διακοπής.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι και το 0-0 με τον Ατρόμητο:

"Πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού θα διεκδικήσουμε την είσοδο στην πεντάδα. Ερχόμασταν από διαφορετικές ψυχολογίες, λόγω διαφορετικών αποτελεσμάτων και εμείς είχαμε και αγωνιστικά προβλήματα. Το αποτέλεσμα για μας είναι θετικό. Διεκδικήσαμε και οι δύο τη νίκη, είχαμε τις στιγμές μας.

Ο Ντουρμισάι προσπαθεί πάρα πολύ αγωνιζόμενος τραυματίας, όπως και ο Σιώπης. Μόνο με τον Αστέρα Τρίπολης παίξαμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός, αφού στο β’ γύρο έχουμε τον Ατρόμητο στην έδρα μας.

Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να ξεκουραστούμε, αφού εμφανίσαμε σημάδια κόπωσης. Αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα ξεκούρασης και αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα θα ασχοληθούμε με το ματς κόντρα στην Ξάνθη. Θέλουμε να βγάλουμε αυτό το πρόγραμμα με λιγότερες απώλειες. Ξέρω αυτή την ομάδα, ξέρω το μέταλλο της και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους ό,τι μας αξίζει.

Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, καθώς είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που δεν ανήκει στις λεγόμενες μεγάλες, να είναι στην πρώτη θέση της Super League.

Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και θέλαμε να εξασφαλίσουμε το μηδέν στα μετόπισθεν. Σίγουρα με προβληματίζει η ανασταλτική μας λειτουργία, που όμως προέρχεται από ατομικά λάθη. Επιθετικά σήμερα μας έλειπε η μία τελική πάσα, καθώς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις. Πολλές ομάδες μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να μας δημιουργήσουν φάσεις.

Είπα και στα παιδιά, καλή η πίεση ψηλά, καλό το καλό ποδόσφαιρο, αλλά έπρεπε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Για αυτό έπρεπε να διαφυλάξουμε την άμυνά μας. Πλην των ευκαιριών του Ατρόμητου στα πρώτα λεπτά, δεν δημιούργησε κάτι άλλο τόσο απειλητικό στην εστία μας".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ