ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Περιμένουμε δυο παίκτες ακόμα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, έκανε λόγο για ένα σημαντικό βαθμό για την ομάδα του Αγρίνιο ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφική ενίσχυση που θα ακολουθήσει στους "κυανέρυθρους".

Ο Πανιώνιος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τον Παναιτωλικό αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει έναν σημαντικό βαθμό όπως τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε και στην μεταγραφική ενίσχυση λέγοντας πως περιμένει τουλάχιστον δυο ακόμα ποδοσφαιριστές ώστε η ομάδα να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Γρηγορίου είπε:

«Πήραμε έναν πάρα πολύ σημαντικό βαθμό σήμερα. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που με νέο προπονητή μετά τη νίκη με τον Ατρόμητο είχε πολύ καλή ψυχολογία.

Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δεν είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά είχαμε τις προϋποθέσεις. Όταν δέχεσαι τέτοιο γκολ και πας στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, η ψυχολογία είναι πολύ άσχημη. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι το έχουμε ξανακάνει πολλές φορές να γυρίσουμε το ματς με όποιο ρίσκο υπήρχε. Είχε μια ευκαιρία ο Παναιτωλικός να σκοράρει ξανά αλλά ευτυχώς ο Κότνικ αντέδρασε σωστά και πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ.

Συνεχίζουμε την Τετάρτη με το Kύπελλο και θέλουμε να περάσουμε στους τέσσερις. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για να δώσουμε τη νέα μάχη. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και για τους δύο στόχους. Περιμένουμε ένα – δύο παιδιά ακόμη (μεταγραφές) για να πάμε στην τελική ευθεία όπως μας αρμόζει. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό και καλή συνέχεια».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ