ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Πέρασε η πιο τυχερή ομάδα, όχι η καλύτερη"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Γρηγορίου EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, αλλά η Μακάμπι πιο τυχερή. Αυτό υποστήριξε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους Ισραηλινούς ο Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Απογοητευμένος ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ήττα (0-1) του Πανιωνίου από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που σήμανε τον αποκλεισμό των "κυανέρυθρων" από τα playoffs του Europa League. Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ιστορικού δήλωσε ότι πέρασε η πιο τυχερή ομάδα, όχι η καλύτερη.

Για το παιχνίδι:

"Ήταν μία τεράστια προσπάθεια. Θεωρώ ότι δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα στον επόμενο γύρο, αλλά η πιο τυχερή. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω και από τα δύο ματς. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις φάσεις που μας αναλογούσαν. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι δυστυχώς. Δεχτήκαμε το αυτογκόλ και εκεί τελείωσε η πρόκριση.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί είναι δυσανάλογα τα μεγέθη και κοίταξαν στα μάτια την Μακάμπι. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και φέτος. Τώρα θα επικεντρωθούμε στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι εκεί. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη του και σε αυτό το παιχνίδι".

Για το σκληρό παιχνίδι της Μακάμπι:

"Λογικό ήταν να παίξουν σκληρά. Είπαμε ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, να μην δώσουμε χώρους. Δεν είχε κάποια κλασική ευκαιρία η Μακάμπι. Θα ήταν σκληρό το παιχνίδι, θα πήγαινε στις προσωπικές μονομαχίες".

Για το γεγονός πως δεν σκόραρε η ομάδα στα δύο ματς:

"Παίζαμε με έναν αντίπαλο που ήταν το φαβορί πριν τα παιχνίδια. Στο Ισραήλ ήταν πιο δύσκολο να κάνουμε πολλές φάσεις, εδώ δημιούργησαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήταν κλειστά παιχνίδια. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεν είχαμε και την τύχη".

Για τον Χατζισαφί που παίζει αριστερό μπακ:

"Η πραγματική του θέση είναι αριστερό μπακ. Είναι ένα παιδί που μπορεί να δημιουργήσει από την αριστερή πλευρά. Μετά την απώλεια του Τασουλή αυτή είναι η θέση του. Έτσι όπως θέλουμε να παίζουμε και να δημιουργούμε και από πισω, ο Χατζισαφί μπορεί να το κάνει. Επίσης μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις, όπως αμυντικό χαφ και περιφερειακός".

Για το άγχος της ομάδας ειδικά στην αρχή του αγώνα:

"Λογικό είναι να υπάρχει άγχος. Έπρεπε ή να κλείσουμε χώρους και να περιμένουμε την ροή του αγώνα ή να πιέσουμε από την αρχή. Επιλέξαμε το πρώτο. Δεν πετύχαμε το γκολ που θέλαμε για να πάμε το ματς έστω στην παράταση. Δεν νομίζω ότι μπορείς να πιέζεις την Μακάμπι 90 λεπτά".

Για τον Σταυρόπουλο:

"Εμπιστεύομαι όλα τα παιδιά στο ρόστερ. Δεν το σκέφτηκα και πολύ για να παίξει ο Σταυρόπουλος. Αυτός έπρεπε να παίξει και τα πήγε πολύ καλά το παιδί. Μακάρι να συνεχίσει έτσι το μέλλον του ανήκει. Ο Γκιοατά είχε πρόβλημα τραυματισμού".

Για το γκολ που ήρθε από στημένη φάση:

"Πάντα υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης όταν δέχεσαι ένα γκολ από στημένη φάση. Εντάξει το γκολ ήρθε από αυτογκόλ βέβαια. Δεν έχουμε να καταλογίσουμε κάτι, συμβαίνουν αυτά. Η δική μου φιλοσοφία".

Για τον τραυματισμό του Οικονόμου:

"Στον προσαγωγό έχει πρόβλημα, το μέγεθος θα το γνωρίζουμε αύριο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ