ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Να επανέλθουμε στις νίκες, γιατί όχι με τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Να επιστρέψει άμεσα στις νίκες μετά την ήττα από τη Λαμία είναι ο Πανιώνιος, θέλει ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά το φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αρχής γενομένης από την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά το φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αναφέροντας πως στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, γιατί όχι και κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο (14/10) στη Νέα Σμύρνη για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, είπε: "Θέλαμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό που είχαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε να πιέσουμε, να έχουμε συνδυαστικές ενέργειες και να βγούμε από τα άκρα. Αυτό που κυρίως με απασχόλησε, εκτός από το να δω όλα τα παιδιά, ήταν αυτό που σας είπα, να έχουμε ρυθμό, γιατί είναι και κοντινό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα ίδια στάνταρ και φυσικά να είμαστε πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Επίσης πήραν χρόνο συμμετοχή και τα παιδιά που είχαν παίξει λίγο έως τώρα".

Για τους Οικονόμου και Μπαντή, ανέφερε: "Ναι υπολογίζονται κανονικά, εφόσον έπαιξαν στο φιλικό και κάνουν κανονικά προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Ο Οικονόμου έλειψε μεγάλο διάστημα και ήταν καλό για τον ίδιο που αγωνίστηκε για 60-65 λεπτά στο φιλικό, όπως φυσικά και για τον Μπαντή μετά την εγχείρηση που έκανε. Σκοπός πλέον να μπουν στον ρυθμό και αυτά τα παιδιά και να είναι έτοιμοι".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τόνισε: "Μπαίνουμε σε αγωνιστική εβδομάδα. Το μυαλό μας πλέον είναι στο ματς με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες και γιατί όχι να μην το κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό".

Για το αν περιμένει την αντίδραση του Ολυμπιακού: "Αυτή η διακοπή είναι ευεργετική κυρίως για τις ομάδες που δεν είχαν καλή εικόνα. Μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός. Όταν λοιπόν ο συνάδελφος προπονητής έχει 15 μέρες για να μπορέσει να δουλέψει κάποια πράγματα είναι λογικό να βγει αντίδραση από τον Ολυμπιακό. Θα μπορέσουν να ανασυνταχθούν, να βελτιωθούν και να δείξουν καλύτερη εικόνα. Σίγουρα περιμένουμε έναν βελτιωμένο Ολυμπιακό, αλλά περιμένω και εγώ αντίδραση από τους δικούς μας παίκτες, εγωιστικά και μόνο λόγω της ήττας που δεν ήταν δίκαιη στη Λαμία. Δεν παύει να είναι, όμως, μία ήττα που πλήγωσε και τον δικό μας εγωισμό".

Για τις χαμένες ευκαιρίες που κόστισαν με τη Λαμία: "Είπα και πριν ότι θέλουμε να διατηρήσουμε αυτά που είχαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια με ΑΕΛ και Λαμία και βέβαια εκτός από τον παράγοντα τύχη να είμαστε και πιο εύστοχοι κι εμείς".

Για τις φάσεις που έκανε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Πανιώνιος: "Στο πρώτο ημίχρονο, που έπαιξαν σχεδόν τα ίδια παιδιά, υπήρχε συνδυαστικό παιχνίδι, βγάλαμε φάσεις, φτάναμε κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Ευελπιστώ ότι θα είμαστε πιο ουσιαστικοί στο εξής".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ