ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Ήταν η τελευταία ευκαιρία που έδωσα σε Μπραχίμι, Νίλσεν"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Γρηγορίου EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου υποστήριξε μετά το 2-2 του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο ότι οι Μπραχίμι και Νίλσεν δεν θα ξαναπάρουν ευκαιρία από τον ίδιο.

Έξαλλος με τους Μεργκίμ Μπραχίμι και Νίκι Μπίλε Νίλσεν ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το ισόπαλο (2-2) παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" δεν δίστασε να υποστηρίξει στη συνέντευξη Τύπου ότι οι δύο παίκτες δεν θα ξαναπάρουν ευκαιρία από αυτόν.

Όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, σχολίασε: " Η αλήθεια είναι ότι όταν προσπαθείς να γεμίσεις το ρόστερ τον Ιανουάριο με τα οικονομικά δεδομένα μας είναι δύσκολο να κάνεις καλές και ουσιαστικές μεταγραφές. Αλλά ό,τι και να είναι, έχω την εντύπωση πως από φιλότιμο και μόνο, πρέπει να μπεις και να προσπαθήσεις να βοηθήσεις την ομάδα. Δεν θα σταθώ στην ποιότητα, αλλά στο γεγονός πως δεν μπήκαν ξανά στο ρυθμό του αγώνα. Από πλευρά μου θα πω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που έδωσα σε αυτά τα δύο παιδιά".

Ερωτώμενος για το αν κάνει αναφορά στους Μπραχίμι και Νίλσεν, απάντησε: " Ναι". Από εκεί και πέρα, στην αρχική του τοποθέτηση είπε: " Να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια της Ζαχαρούλας που έφυγε από κοντά μας, να μην έχουμε κάτι ανάλογο. Η ομάδα ήταν διαφορετική σήμερα στο μεγαλύτερο διάστημα. Θέλαμε πολύ τη νίκη, φτάσαμε πολύ κοντά και θα πω ότι εγκληματίσαμε. Αντί να γίνει το 3-0, αντί να γίνει το 3-1, χαρίζουμε την μπάλα στο 93' και δεχόμαστε ένα καταπληκτικό γκολ από τον Ουάρντα. Βάσει της εικόνας των παιδιών, πραγματικά εγκληματίσαμε. Μπαίνουν παίκτες αλλαγή και αντί να βοηθήσουν ήταν σαν να παίζουμε με παίκτη λιγότερο και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Ξάνθη και να συνεχίσουμε να έχουμε τις ελπίδες μας για την 5αδα. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακόμα και μετά από αυτό το αποτέλεσμα που μας αφήνει μεγάλη στεναχώρια".

Για το γεγονός πως η ομάδα δέχτηκε πάλι γκολ από στημένη φάση:

"Δεν έχουμε ιδιαίτερα ψηλά παιδιά, σε πολλά παιχνίδια δεν βγαίνουν τα μαρκαρίσματα σε θέμα ύψους. Γενικά όμως όταν υπάρχει στατική φάση έχουμε πρόβλημα".

Για το γεγονός πως ο Ζαμάνης υπερασπίστηκε τον ίδιο σε κάποιες αποδοκιμασίες φιλάθλων:

"Δεν είναι το θέμα αν είναι σημαντικό. Μόνο εκ των έσω γνωρίζουμε τι κάνουμε, πώς κυλάει κάθε μέρα το πράγμα όσον αφορά τα προβλήματα και την προσπάθεια που γίνεται. Αυτά λογικά υπερασπίστηκε και ο κ. Ζαμάνης στις αποδοκιμασίες που υπήρχαν. Αυτά γίνονται παντού".

Για το γκολ που ήρθε στο τέλος:

"Γενικά είμαστε και μία άπειρη ομάδα, σε αυτές τις φάσεις όταν το παιχνίδι πάει εκεί, πρέπει να το κλειδώνεις. Επαναλαμβάνω ότι μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τρίτο τέρμα και στο 93' χάσαμε την μπάλα χωρίς λόγο και δεχτήκαμε το γκολ. Είναι θέμα απειρίας και αυτό".

Για τα τελευταία λεπτά:

"Γενικά ίσως δεν είμαστε και έξυπνη ομάδα. Δεν είναι στην φιλοσοφία μας να πέφτουμε κάτω, όπως άλλες ομάδες. Είναι και αυτό μία απειρία. Στο 93' δώσαμε την μπάλα στον αντίπαλο. Ότι και να πούμε είναι υποθετικό πλέον. Προφανώς έγιναν λάθη, τα οποία θα τα συζητήσουμε από αύριο. Τώρα υπάρχει απογοήτευση. Ήταν σαν ήττα αυτό το αποτέλεσμα για εμάς".

Για τους τραυματίες Σαραμαντά, Βλάχο:

"Και οι δύο έχουν πόνους στο γόνατο και στον δικέφαλο, από αύριο θα τα δούμε. Τα προβλήματά μας μέσα από την κούραση μεγαλώνουν. Και ο Σαββίδης είχε πρόβλημα και έγινε αλλαγή. Ο Ντουρμισάι έχει πρόβλημα, έπαιξε μετά από τόσο καιρό".

Για τους παίκτες που ήρθαν και έβγαλαν προβλήματα τραυματισμών:

"Όσον αφορά τον Μακρύλλο και τον Ουάσινγκτον είναι από χτυπήματα, δεν είναι μυικός τραυματισμός. Τον Ιανουάριο θέλαμε να πάρουμε παιδιά που είχαν κάποια παιχνίδια στα πόδια τους. Ο Ουάσινγκτον έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες σίγουρο. Ο Τασουλής ήρθε με πρόβλημα, ο Μακρύλλος δυστυχώς χτύπησε στην προπόνηση. Ήταν δύσκολες οι μεταγραφές του Ιανουαρίου".

Για το "εγκληματίσαμε" που ανέφερε:

"Πρώτος εγώ και μετά οι παίκτες μου, ανέκαθεν πάντα πρώτος εγώ. Πάντα ο προπονητής πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη στα άσχημα. Ποιος έκανε παραπάνω λάθη ή όχι είναι άλλο θέμα. Πάντα μπαίνω μπροστά σε οτιδήποτε άσχημο, στα καλά είναι μπροστά οι παίκτες μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ