ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Δίκαια χάσαμε, κερδίσαμε όμως ορισμένα παιδιά"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό στάθηκε στους παίκτες που κέρδισε η ομάδα του ενόψει της συνέχειας και όχι τόσο στο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Πανιώνιος έχασε με 1-0 από τον Ολυμπιακό με τον τεχνικό των "κυανέρυθρων", Μιχάλη Γρηγορίου, να χαρακτηρίζει δίκαιο το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε όμως στα παιδιά που έπαιξαν και μπόρεσαν να δείξουν κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας λέγοντας ότι η ομάδα του παρά την ήττα βγήκε κερδισμένη.

Ο Γρηγορίου αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα που είχε ο Πανιώνιος πριν το ματς αλλά και στα όσα βγήκαν μετά στην διάρκεια της αναμέτρησης με τους Νίλσεν, Βλάχο, Λάμπρου να αγωνίζονται τραυματίες.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

“Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα τον Ολυμπιακό έχοντας πάρα πολλά προβλήματα, πάρα πολλές απουσίες και τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν από τη στιγμή που πριν το ματς ο Νίλσεν παρουσίασε πρόβλημα στον προσαγωγό και έπαιξε με ένση. Ο Βλάχος έχοντας κάνει και τις τρεις αλλαγές έβγαλε και εκείνος πρόβλημα. Ουσιαστικά παίζαμε για 25 λεπτά με δέκα παίκτες.

Παρόλα αυτά είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και στο αρχικό μέρος του παιχνιδιού, μία πολύ καλή ευκαιρία στη φάση με τον Λάμπρου που ήταν μόνος του στην περιοχή. Διεκδικήσαμε στο πρώτο μέρος να μπορέσουμε κυρίως να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία μας. Νομίζω τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Δεν βρήκε ιδιαίτερες λύσεις ο Ολυμπιακός. Στο δεύτερο μέρος από ένα δικό μας λάθος σε έναν κομβικό χώρο χάσαμε την μπάλα και ο Οφόε άνοιξε το σκορ.

Είχαμε ένα εξαιρετικό σουτ και σημαντική επέμβαση του Προτό στο σουτ του Σαραμαντά. Εγώ θα σταθώ στο γεγονός ότι ναι μεν χάσαμε, αλλά ως ομάδα κερδίσαμε αρκετά. Έπαιξαν ποδοσφαιριστές λόγω κάποιων ελλείψεων που είχαμε, τα οποία πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής και έδειξαν ότι θα μας βοηθήσουν στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο.

Για αυτό το λόγο θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, γιατί από αυτά τα παιδιά θα πάρουμε βοήθειες. Έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα, παίζουμε στην Τρίπολη το Σάββατο, μετά με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και κλείνουμε με την ΑΕΚ. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ανασυνταχθούμε, να γυρίσουν τα παιδιά που έλειπαν σήμερα και να κάνουμε μία καλή προσπάθεια. Είναι μία κομβική εβδομάδα και για τους δύο στόχους. Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη βάσει ευκαιριών, αλλά σταθήκαμε πολύ καλά σε ακόμη ένα ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους και την προσήλωσή τους στο τακτικό κομμάτι”.

Το 1-0 ήταν το καλύτερο αποτέλεσμαπου θα μπορούσατε να πάρετε με βάση την εικόνα σας;
"Οτιδήποτε άλλο δεν θα ήταν δίκαιο, να παίρναμε δηλαδή κάτι παραπάνω. Κυρίως όμως ο Ολυμπιακός μετά το 1-0 είχε αρκετές ευκαιρίες και ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του Βλάχου όπου είχαμε προβλήματα στην άμυνα και ο Κότνικ στάθηκε καλά. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο".

Οι Νίλσεν, Βλάχος και Λάμπρου θα είναι εντάξει στην Τρίπολη;
"Αυτά θα τα ξέρουμε από την Τρίτη. Κυρίως είναι μυικά προβλήματα. Ο Νίλσεν είχε ένα πρόβλημα εδώ και δύο-τρεις μέρες, αναγκαστήκαμε να του κάνουμε ένεση για να παίξει γιατί δεν είχαμε επιθετικούς. Για τον Βλάχο θα το δούμε.

Δεν παρουσιάστηκε τώρα το πρόβλημα. Το έχει το παιδί εδώ και καιρό το πρόβλημα στον τένοντα. Ο Λάμπρου εμφάνισε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, αλλά όλα αυτά είναι σημάδια κόπωσης και τα περιμέναμε. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, ειδικά για μία ομάδα που ξεκίνησε 15 Ιουνίου, έχει πολλές υποχρεώσεις και προσπαθεί να κρατήσει δύο καρπούζια σε μία μασχάλη, το Κύπελλο και το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ