ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Δεν υπάρχει πολυτέλεια να αλλάξουμε πολλά πράγματα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Γρηγορίου EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε ανώτερη την ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ υποστήριξε ότι λόγω και των τραυματισμών δεν έχει πολυτέλειες στο ρόστερ. Διαβάστε όσα ανέφερε ο τεχνικός των "κυανέρυθρων".

Μετά την ήττα (0-1) από την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, ο προπονητής του Πανιωνίου Μιχάλης Γρηγορίου ανέφερε: " Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς, πηγαίναμε σε δεύτερο χρόνο στον αντίπαλο. Κακό πρώτο ημίχρονο για εμάς ξανά. Αυτό πρέπει να μας ανησυχεί περισσότερο. Θέλαμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας στο ημίχρονο, βάλαμε και τρίτο στόπερ, για πρώτη φορά φέτος.

Ισορροπήσαμε αρκετά το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Πάλι από δική μας αδράνεια, όταν έπεσε ο Μάνταλος, δύο παιδιά σήκωσαν τα χέρια να βγει η μπάλα έξω, δεν λειτουργήσαμε καλά και δεχτήκαμε το γκολ. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολογήσαμε την μέχρι τώρα παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη, παρά την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου. Έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Γεσίλ και ο Ντουρμισάι παίζει με πρόβλημα. Πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια".

Για το αν σκέφτεται αλλάγες για τη συνέχεια:

"Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή. Ο Χατζισαφί ήταν δεδομένο ότι θα ξεκινήσει στην θέση του σε ματς όπως με την ΑΕΚ. Για τη συνέχεια πρέπει να βρούμε λύσεις και εγώ είμαι υπεύθυνος σε αυτό".

Για το έχει plan B όταν δεν πάει καλά ο Μασούντ:

"Δεν έχουμε πολυτέλειες. Έχουμε plan B, αλλά σχεδόν σε όλα τα πλάνα είναι ο Μασούντ. Από τον Μασούντ περιμένεις το κάτι παραπάνω, μία πάσα, μία ενέργεια σε ένα ματς. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Έλειπε και ο Σπιριντόνοβιτς δυστυχώς, ο οποίος ήταν σε καλή κατάσταση τελευταία".

Για το αν προλαβαίνει το επόμενο ματς με Ατρόμητο ο Σπιριντόνοβιτς και τον Γεσίλ:

"Ο Σπιριντόνοβιτς έμεινε εκτός σήμερα για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Για τον Γεσίλ θα μάθουμε από αύριο".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής (29/10) με αφορμή τον τραυματισμό του Μάνταλου. Σε αυτή ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τις θερμότερες ευχές της, στον Πέτρο Μάνταλο, για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, προκειμένου να μην χάσει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έναν από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιστροφή στις νίκες με Αραούχο για την ΑΕΚ, 1-0 τον Πανιώνιο
Λαμπρόπουλος σε Κότνικ: "Άσε και τίποτα να μπει"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ