ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Δεν ήθελε ο... ποδοσφαιρικός Θεός να κερδίσουμε"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λαμία.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του παρά την ήττα της ομάδας του έδωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου με τον Έλληνα προπονητή να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση τους.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και στην γκολάρα του Μπλάζιτς με την οποία ηττήθηκε τελικά η ομάδα του.

"Συγχαρητήρια θέλω να δώσω στα παιδιά, παρά την ήττα. Έχω ξαναπεί ότι ένα παιχνίδι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας πολύ σημαντικός είναι και η τύχη. Σήμερα θα ήμασταν δυσαρεστημένοι και με την ισοπαλία. Είδατε ότι χάσαμε με ένα εκπληκτικό γκολ του Μπλάζιτς.

Νομίζω ο ποδοσφαιρικός Θεός δεν ήθελε για εμάς κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να πω κάτι. Ξέραμε ότι και η Λαμία έπαιζε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες από παιδιά που γενικά σκοράρουν για αυτό λέω ότι δεν μπορώ να πω κάτι Δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι όσον αφορά το γκολ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά, αρκεί να έχουμε την ίδια διάθεση και την ίδια απόδοση. Ακόμα και με δέκα παίκτες όταν μείναμε προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Ένα παιχνίδι που δεν μας πήγε καλά κυρίως στο γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ξανά βρέθηκε κοντά μας”.

Υπήρξε καθόλου άγχος ότι αν κερδίζατε θα ήσασταν στη πρώτη θέση;
"Κανένα βάρος. Τα παιδιά είχαν διάθεση, ήταν καλοί. Βγάλαμε φάσεις. Δημιουργήσαμε φάσεις, δεν ήρθε το γκολ. Έχουμε καλούς και ικανούς επιθετικούς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεν τα καταφέραμε. Εφόσον δημιουργείς ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ δεν υπάρχει άγχος. Όταν ο Αναστασιάδης βγάζει γκολ πάνω στη γραμμή τι να πεις. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες με τον Γεσίλ, τον Μασούντ, τον Σπιριντόνοβιτς. Στο τέλος δεχτήκαμε το γκολ και ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ