ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Άδικο αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε άδικη την ήττα του Πανιωνίου απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε στον παράγοντα κούραση, ενώ έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του Μεργκίμ Μπραχίμι.

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Γρηγορίου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον παράγοντα κούραση που υπάρχει στην ομάδα, καθώς η ομάδα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Μεργκίμ Μπραχίμι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα για εμάς. Βέβαια όταν δέχεσαι γκολ στο 91ο λεπτό η στεναχώρια είναι τεράστια. Από την αρχή θέλαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα του ΠΑΣ. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο, δεν καταφέραμε όμως να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες.

Δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος που δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που αδρανήσαμε σε μία τέτοια φάση. Θα ήμασταν στεναχωρημένοι και με την ισοπαλία, φανταστείτε με την ήττα στο τέλος. Κοιτάμε την συνέχεια πλέον. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να προσπεράσουμε γρήγορα αυτή την ήττα γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα".

Για το γεγονός πως δεν ήρθαν πολλές ευκαιρίες: "Όταν και ο αντίπαλος κλείνετε τόσο πολύ πίσω δεν είναι εύκολο να κάνεις πολλές ευκαιρίες. Αυτές που σου παρουσιάζονται θα πρέπει να κάνεις γκολ. Υπάρχει μία κόπωση στην ομάδα και όταν θες να δημιουργήσεις θες ξεκούραστο μυαλό, κάτι που δεν έχουμε στο 100%. Θα πρέπει και τα παιδιά που ήρθαν να δώσουν βοήθειες. Δεν έχει κριθεί κάτι, ούτε θετικά, ούτε αρνητικά".

Για τον παράγοντα κούραση που υπάρχει στην ομάδα και όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει: "Γι΄αυτό κάναμε κινήσεις μεταγραφικές κινήσεις, να έχουμε βάθος σαν ομάδα. Έχουμε κομβικά παιχνίδια μπροστά μας και ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε βοήθειες και από αυτά τα παιδιά".

Για τον Μπραχίμι: "Θα μπορούσε να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα ο Μπραχίμι αν δεν είχε τον τραυματισμό. Είχαμε πει ότι θέλουμε να δώσουμε πλάτος στην επίθεση μας. Στο πρώτο μέρος κάναμε πολλές σέντρες, που δεν είχαν καμία τύχη. Δεν περάσαμε διαγώνιες μπάλες, ώστε στην ποιότητα και στην ταχύτητα να κάνουμε φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος το διορθώσαμε αυτό, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Αλλάξαμε φιλοσοφία. Ο Μπραχίμι έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά ο από τον Σαββίδη. Ο Σαββίδης μπορεί να παίξει και ως αμυντικό χαφ, ο Μπραχίμι στο επιθετικό κομμάτι μπορεί να δώσει περισσότερα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ