ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γεσίλ στο Sport24.gr: "Στόχος η πρώτη θέση στα playoffs"

17/05/2017 AEK Vs Panionios for Superleague Greece Play offs season 2016-17 in OAKA Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
17/05/2017 AEK Vs Panionios for Superleague Greece Play offs season 2016-17 in OAKA Stadium in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 17/05/2017 AEK VS PANIONIOS FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17 IN OAKA STADIUM IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο σκόρερ του γκολ της νίκης (0-1) του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ, Σαμέντ Γεσίλ, μιλά στο Sport24.gr για το στόχο του "Ιστορικού" στα playoffs, την "ανομβρία" των 600 ημερών και το... "μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε".

Ο Πανιώνιος έβαλε "φωτιά" στα playoffs καθώς μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, νίκησε την ΑΕΚ (0-1) στο ΟΑΚΑ. Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League, Σαμέντ Γεσίλ, μιλά στο Sport24.gr και κάνει λόγο για... πρώτη θέση των "κυανέρυθρων" στη μίνι αυτή διοργάνωση.

Ο 22χρονος Γερμανός φορ εξηγεί το τέλος της "ανομβρίας" των 600 ημερών, εκτιμά ότι αυτή τη στιγμή ο "Ιστορικός" βρίσκεται στο επίπεδο των ομάδων του big-4 και μιλά για το "μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε".

- Με αυτή τη νίκη, έχει αλλάξει ο στόχος του Πανιωνίου;

"Ο στόχος μας από την αρχή ήταν να κερδίζουμε κάθε ματς. Σήμερα παίξαμε πραγματικά πολύ καλά. Όλοι, παίξαμε πολύ καλά. Πλέον, κοιτάζουμε το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη".

- Ναι, αλλά είναι πλέον η πρώτη θέση ο στόχος της ομάδας ή θεωρείς ότι ο στόχος επιτεύχθηκε με την είσοδο στα playoffs;

"Ο στόχος μας δεν αλλάζει. Ο στόχος είναι να νικάμε κάθε ματς. Βέβαια, ο στόχος μας είναι να έρθουμε πρώτοι στα playoffs και μακάρι να τα καταφέρουμε".

- Πέρασαν περίπου 600 ημέρες από το τελευταίο σου γκολ. Το θυμάσαι;

"Ναι, βέβαια και το θυμάμαι (γέλια). Ήταν απέναντι στη Ζυρίχη. Να σου πω την αλήθεια ότι δεν μέτρησα εάν έχουν περάσει 600 ημέρες, αλλά πραγματικά ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα να σκοράρεις και το γεύτηκα σήμερα".

- Όλο αυτό το διάστημα, τα γκολ δεν ήρθαν. Φοβήθηκες καθόλου γι' αυτή την "ανομβρία";

"Όχι, είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Εμπιστοσύνη η οποία προέρχεται από την πίστη που έχει σε εμένα ο προπονητής μου. Μου έλεγε να δουλεύω σκληρά και ότι τα γκολ θα έρθουν. Και όντως, ήρθε".

- Πιστεύεις ότι ο Πανιώνιος είναι στο ίδιο επίπεδο με το big-4 (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό);

"Νομίζω ότι ναι, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα. Σε δύο ματς με δύο εξ' αυτών των αντιπάλων πήραμε μια ισοπαλία και μία νίκη, ενώ παίξαμε πολύ καλά. Αυτή τη χρονική στιγμή, νομίζω ότι ναι".

- Στα αποδυτήρια πανηγυρίζατε με το σύνθημα "Μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε". Το ξέρεις το σύνθημα, τα λόγια του;

"(Γέλια). Δεν το ξέρω, αλλά μου αρέσει πολύ. Όπως και σε όλα τα παιδιά, γι' αυτό και πανηγυρίσαμε έξαλλα με αυτό".

Photo credits: tourette photography

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ