ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Φυλάκιση τεσσάρων μηνών σε πρώην παίκτη του Πανιωνίου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δανός πρώην επιθετικός του Πανιωνίου, Νίκι Μπίλε Νίλσεν, καταδικάστηκε σε τετράμηνη φυλάκιση από δικαστήριο της Κοπεγχάγης, για αρκετά βίαια περιστατικά στα οποία συμμετείχε τους τελευταίους μήνες.

Το δεύτερο μισό της σεζόν 2017-2018 ο Πανιώνιος φέρνει στην Ελλάδα τον Δανό επιθετικό Νίκι Μπίλε Νίλσεν. Η συμπεριφορά του και φυσικά η μέτρια παρουσία στις προπονήσεις έχουν ως αποτέλεσμα τη συμμετοχή του σε μόλις έξι παιχνίδια και την αποχώρησή του.

Από τότε που έφυγε από την Ελλάδα ο 31χρονος, το όνομά του εμπλέκεται διαρκώς σε πράξεις βίας. Έχει κατηγορηθεί για κατοχή κοκαΐνης, ότι έσπασε άλλου τη μύτη με μπουνιά, ότι έχει απειλήσει ποδηλάτη με όπλο, καθώς και ότι έχει απειλήσει νοσηλεύτρια, ενώ έχει πυροβοληθεί στο πόδι.

Πλέον με απόφαση του δικαστηρίου θα μείνει για τέσσερις μήνες στη φυλακή. "Έχω καταστραφεί από όλα αυτά. Η καριέρα μου για την οποία πάλεψα σε όλη μου τη ζωή, ίσως να τελείωσε" υποστήριξε ο Σκανδικανός, ο οποίος παλαιότερα έχει περάσει από Βιγιαρεάλ, Έλτσε, Ράγιο Βαγιεκάνο και Λεχ Πόζναν, ενώ έχει υπάρξει τρεις φορές διεθνής.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ