ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιστροφή για Μασούντ, Γιαννιώτη στον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό τους Μασούντ, Σιώπη και Γιαννιώτη που δεν έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ρισβάνη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Με περισσότερες λύσεις σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στην Λεωφόρο ο Πανιώνιος καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μασούντ που εξέτισε την τιμωρία του και του Γιαννιώτη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά και τους Σιώπη, Βλάχο που επίσης δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη.

Επίσης κανονικά στην αποστολή των "κυανέρυθρων" συμπεριλήφθηκε και ο Σπύρος Ρισβάνης ο οποίος αν και είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον ΠΑΟΚ τελικά είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Γκιοατά ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος της, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκιοατά, ο οποίος και θα εκτίσει την ποινή του".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ