ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εμμανουηλίδης: "Θέλαμε να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο ματς"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
Emmanoulidis, panionios (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που πέτυχε δυο γκολ στη νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως οι "κυανέρυθροι" έβγαλαν ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του Πανιωνίου πέτυχε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου με τον 19χρονο επιθετικό με το τέλος της αναμέτρησης να στέκεται στην ενέργεια που έβγαλε η ομάδα του ενώ εξέφρασε και τα παράπονα του για τον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη και το σκορ σήμερα. Θέλαμε να «καθαρίσουμε» για να μην άγχος στην ρεβάνς. Είμαστε ένα καλό σύνολο και βγάλαμε ενέργεια.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός. Είμαι πολύ δυσαρεστημένος που παίξαμε σε τέτοιες συνθήκες. Δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος. Είμαι χαρούμενος όμως που κερδίσαμε».

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: "ΠΗΡΑΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ"

Από την πλευρά του ο Νίκκι Παπαβασιλείου τόνισε πως η συγκεκριμένη εμφάνιση έδωσε ψυχολογία στην ομάδα ενόψει της συνέχειας και στάθηκε στους ταλαντούχους παίκτες του Πανιωνίου:

"Σαφώς μια νίκη δίνει θετική ενέργεια, ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Είναι δύσκολο να χάνεις 4-0 στο πρωτάθλημα και μετά να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Πήραμε ψυχολογία με αυτήν την νίκη και είμαι ευχαριστημένος.

Ο Πανιώνιος έχει αρκετά παιδιά και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον. Πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Σοβαρή και επαγγελματική νίκη.

Το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει. Θέλαμε ένα τέτοιο σκορ για να μην υπάρχει άγχος στην ρεβάνς. Το μυαλό μας τώρα είναι στον αγώνα του".

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ"

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος:

«Σήμερα δώσαμε χρόνο σε πολλά παιδιά και πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο από τον Πανιώνιο. Αλλά τα παιχνίδια δεν κρατάνε για 45 λεπτά.

Μέχρι το πέναλτι είχαμε μια καλή εικόνα αλλά από εκεί και πέρα χάσαμε την συγκέντρωση μας και ο Πανιώνιος κέρδισε δίκαια».

Για το γεγονός ότι επιστρέφει τέταρτη φορά τον Ολυμπιακό Βόλου:
«Σίγουρα όταν επιστρέφεις για τέταρτη φορά σε μια ομάδα σημαίνει ότι κάτι είχε κάνει τις προηγούμενες φορές. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το πρωτάθλημα και πως θα γίνουμε καλύτεροι».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ