ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εκτός ο Γεσίλ, επιστροφή Ν' Γκογκ στον Πανιώνιο ενόψει Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γεσίλ που ταλαιπωρείται από μια θλάση στον οπίσθιο μηριαίο έμεινε εκτός αποστολής του Πανιωνίου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη. Συμπεριλήφθηκε στην 20άδα μετά από αρκετό καιρό ο Ν'Γκογκ.

Με μια αλλαγή σε σχέση με το ματς της Λεωφόρο ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο τεχνικός του Πανιωνίου άφησε εκτός τον Γεσίλ ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα εκμεταλλευτεί και την διακοπή του Πάσχα ώστε να είναι πανέτοιμος στο ματς με την Κέρκυρα αλλά και στη συνέχεια στα play off.

Αντίθετα όμως ο Σέρβος προπονητής μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έχει στην διάθεση του τον Ν' Γκογκ και δεν αποκλείεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στα δυο ματς με Πλατανιά, Κέρκυρα και Λεβαδειακό ώστε και αυτός να προσφέρει λύσεις στα play off. Εκτός επίσης έμεινε και ο Φούντας που είναι τραυματίας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Πλατανιά. Μετά το τέλος της, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Πλιάτσικας, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό κ. Χρήστο Δάρα και διαπιστώθηκε πως έχει θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Γερμανός παίκτης ξεκίνησε θεραπεία και υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Κέρκυρα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ