ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δυσαρεστημένος ο Λεμονής

Δυσαρεστημένος ο Λεμονής
INTIME SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής εκτίμησε ότι ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία, ενώ αναφέρθηκε στη μάχη της παραμονής.

Ο Τάκης Λεμονής εκτίμησε ότι ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία, ενώ αναφέρθηκε στη μάχη της παραμονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Πανιωνίου:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: " Ναι και όχι. Όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα, δεν είναι κακό το Χ. Όπως πήγε το παιχνίδι είμαι δυσαρεστημένος. Αυτή η αίσθηση επικρατεί στα αποδυτήρια".

Για τη φάση του πέναλτι: " Δεν θέλω να μιλήσω για το πέναλτι. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους. Κάναμε προσπάθεια απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο".

Για τη βελτίωση που παρουσιάζει ο Πανιώνιος: " Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν και να κερδίζουν. Έχουμε δουλέψει στην ανάπτυξη, βγάζουμε παίκτες στην επίθεση, κρατάμε τη μπάλα. Αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά, όμως ο χρόνος πιέζει και τα αποτελέσματα πρέπει να έρθουν".

Για τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: " Η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό είναι καλή. Όμως σαν εικόνα, δεν είμαι ικανοποιημένος. Εάν μετά το γκολ μας δεν ισοφαριζόμασταν αμέσως, το ματς θα ήταν διαφορετικό. Θα είχαμε χώρους, θα διαχειριζόμασταν αλλιώς το παιχνίδι".

Για τη μάχη της παραμονής: " Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα για την παραμονή. Είναι πολλές οι ομάδες που δεν θα αισθάνται ήσυχες και αυτό θα συνεχιστεί. Όλοι κινδυνεύουν και όλοι έχουν ελπίδες. Όχι για την κορυφή, αλλά για την Ευρώπη και τον υποβιβασμό όλα είναι ανοιχτά".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ