ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δοκιμές Γρηγορίου στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ 1-0 τον Πανιώνιο

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Στο τελευταίο του παιχνίδι πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς ο Πανιώνιος, ηττήθηκε με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Δοκάρι είχαν στο 89' οι "κυανέρυθροι".

Με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, στο ΓΣΠ, τέθηκε αντιμέτωπος την Τετάρτη (5/7) ο Πανιώνιος, στο τελευταίο του παιχνίδι πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, που θα γίνει στις 13 του μήνα, είτε με τη Γκόριτσα (το φαβορί), είτε με τη Σιράκ (οι δύο αυτές ομάδες κοντράρονται την Πέμπτη (6/7), στις 21.30 (η Γκόριτσα είχε νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς).

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρέθηκε κοντά στο 0-1, αλλά το πλασέ του Μασούρα στο 7' πέρασε εκτός εστίας. Τρία λεπτά μετά, στο 10' ήρθε το γκολ για την κυπριακή ομάδα. Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπερτόγλιο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο 14' ο Όαρ εκτέλεσε φάουλ για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ο Μερκής δεν κατάφερε να δώσει στη μπάλα πορεία προς τα δίχτυα. Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν γενικά τον έλεγχο, χωρίς όμως να απειλήσουν, αν εξαιρεθεί το τέρμα που σημειώθηκε στο δεκάλεπτο.

Στο δεύτερο μέρος, στο 55', ο Παπαγεωργίου σούταρε για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η μπάλα χτύπησε στο Μερκή και έφυγε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό χάθηκε σημαντική ευκαιρία για το 1-1, όμως το σουτ του Μπανανά εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Βάτερμαν.

Στο 66' ο προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα. Στο ίδιο λεπτό το σουτ του Μπερτόγλιο δεν είχε τύχη, ενώ στο 68' ο Σταυρόπουλος έκανε το μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η σημαντικότερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση χάθηκε στο 89'.

Ο Ο Βουκελάτος έκανε σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους και ο ΑΠΟΕΛ πήρε τη νίκη με 1-0.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ (79' Χριστοφόρου), Μερκής, Αρτυματάς, Λάγο, Μοράις (71' Φαρίας), Βινίσιους, Μπερτόγλιο, Βάντερ (71' Εμπεσίλιο), Όαρ, Ντε Καμάργκο (71' Ποτέ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ (66' Μπαντής), Τασούλης (66' Σαραμαντάς), Μπανανά (66' Σταυρόπουλος), Οικονόμου (66' Πατσατζόγλου), Κόρμπος (66' Μαϊσουράντζε), Λάμπρου (66' Βουκελάτος), Γεσιλ (66' Ντουρμισάι), Μασούρας (66' Γλυνός), Παπαγεωργίου, Ταπόκο (66' Πινιώτης), Σαββίδης (66' Οικονομίδης).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ