ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν γλυτώνουν την τιμωρία οι Μασούντ και Χατζισαφί

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Υπουργός Αθλητισμού του Ιράν έχει αποφασίσει να τιμωρήσει για παραδειγματισμό τους Σοτζέι Μασούντ και Εχάν Χατζισαφί λόγω της απόφασής τους να αγωνιστούν κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η απόφαση των Σοτζέι Μασούντ και Εχάν Χατζισαφί να αγωνιστούν στη ρεβάνς του Πανιωνίου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πιθανό να τους κοστίσει τη συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2018.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εξέδωσε ανακοίνωση τις προηγούμενες ημέρες και ενημέρωσε πως θα εξετάσει σοβαρά το ζήτημα, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά της για γεγονός ότι οι δύο ποδοσφαιριστές "περιφρόνησαν" το μποϊκοτάζ που γίνεται σε βάρος του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, τα νέα δεν είναι θετικά για τους δύο ποδοσφαιριστές, αφού ο Υπουργός Αθλητισμού του Ιράν έχει αποφασίσει να τους τιμωρήσει για παραδειγματισμό. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές μέγεθος της τιμωρίας, καθώς είναι πιθανό να αφορά είτε προσωρινό είτε μόνιμο αποκλεισμό απ' την εθνική ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ