ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δάρρας: "Ο ιστορικός να είναι πάντα δυνατός και να κάνει περήφανο τον κόσμο του"

Δάρρας: "Ο ιστορικός να είναι πάντα δυνατός και να κάνει περήφανο τον κόσμο του"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρρας, με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου ευχήθηκε χρόνια πολλά στο σύλλογο και να συνεχίσει να κάνει περήφανο κάθε φίλαθλο που ανήκει στην οικογένεια.

Ο Πανιώνιος συμπλήρωσε 127 χρόνια ζωής και ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Δάρρας, ευχήθηκε σε όλη την οικογένεια του Πανιωνίου να συνεχίσει η ομάδα να είναι ο μεγάλος τροφοδότης της χώρας σε όλα τα αθλήματα και να κάνει κάθε φίλαθλο περήφανο.

Χαρακτηριστικά μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε:

"Εύχομαι ο πιο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣσύλλογος της Ελλάδας να συνεχίσει να προσφέρει αθλητικά και πολιτιστικά όπως περήφανα κάνει εδώ και 127 χρόνια. Να παραμείνει ο μεγάλος τροφοδότης της χώρας μας σε όλα τα αθλήματα κάνοντας κάθε φίλαθλο χαρούμενο και περήφανο που ανήκει σε αυτή την οικογένεια.

Η ομάδα μας να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί όπως κάνει τα τελευταία χρόνια και μοιράζει χαρά στον κόσμο. Τα 127 χρόνια είναι γεμάτα αξίες και ιδανικά που κάνουν σύλλογο να ξεχωρίζει και υποσχόμαστε πως κάθε μέρα θα αγωνιζόμαστε για όλα αυτά ώστε και στα 200 χρόνια του ο Ιστορικός να είναι πάντα δυνατός και εκεί που του αναλογεί και πρέπει να βρίσκεται".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ