ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δάρας στο Sport24.gr: "Αν φύγει ο Ζαμάνης, φεύγω κι εγώ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι αν αποχωρήσει από την ομάδα ο Νίκος Ζαμάνης, τότε αυτόματα θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν.

Ραγδαίες εξελίξεις στον Πανιώνιο. Την Τετάρτη (16/1) κυκλοφόρησαν σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο Νίκος Ζαμάνης, διευθυντής στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σκέφτεται να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ΠΑΕ. Με δήλωσή του στο Sport24.gr ο Ζαμάνης το επιβεβαίωσε, λέγοντας πως: "Θέλω να φύγω, δεν μπορώ άλλο. Έχω σκάσει. Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, μίλησε στο Sport24.gr το βράδυ της Τετάρτης (16/1) και υποστήριξε ότι σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ζαμάνης, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο ίδιος. Ο Δάρας ανέφερε:

"Αν παραιτηθεί ο Νίκος Ζαμάνης, αυτόματα φεύγω κι εγώ. Μαζί του ξεκίνησα αυτήν την πορεία στον Πανιώνιο, μαζί του θα την ολοκληρώσω. Παρότι κουβαλάω πάνω μου τα χρέη του Πανιωνίου, επειδή ξεκίνησα μαζί του, σε πιθανή παραίτησή του, αυτόματα θα υποβάλω και τη δική μου".

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, έχουν φέρει στα όριά τους τούς δύο παράγοντες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια "παλεύουν" να κρατήσουν όρθια την ομάδα. Μέχρι σήμερα η ομάδα της Νέας Σμύρνης κάνει προσπάθεια να εξασφαλίσει ενημερότητα, για να μπορέσει να ενισχυθεί και να μην μπει σε περιπέτειες στη Super League.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2018 ο Νίκος Ζαμάνης είχε προχωρήσει σε δήλωση στην οποία μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: "Δεν είμαστε υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση. Εμείς διαχειριζόμαστε την ΠΑΕ για να την καθαρίσουμε από την σαπίλα των προηγούμενων και να την κάνουμε ξανά υγιή και περήφανη. Και τα ακούμε κιόλας γιατί δεν επιτρέψαμε να πέσει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική;".

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην 9η θέση της Super League ύστερα από 15 παιχνίδια, έχοντας 19 βαθμούς (5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες).

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ