ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δανείστηκε Μπεν ο Πανιώνιος

Δανείστηκε Μπεν ο Πανιώνιος
Μπεν

Στον Πανιώνιο τελικά και όχι στον Άρη θα παίξει τη νέα σεζόν ο Μπεν. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός θα παίξει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Παίρνει και Σαββίδη, δοκιμάζει Γκιοατά.

Σε συμφωνία με τον Μοχάμεντ Μπεν έχει φτάσει ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα εντάξει στο δυναμικό της τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, ως δανεικό από τον Ολυμπιακό. Παρότι ο Άρης είχε μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του, εντέλει θα φορά τα "κυανέρυθρα" την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το περασμένο εξάμηνο ο αριστεροπόδαρος παίκτης από τις Κομόρες έπαιξε σε 14 ματς του Λεβαδειακού και σημείωσε 2 γκολ. Εξ αρχής πρόθεσή του ήταν να βρει ομάδα στην Αθήνα, όπου υπάρχει γαλλικό σχολείο (το πρώτο του παιδί πάει στη δεύτερη τάξη).

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπεν Μοχάμεντ. Ο διεθνής επιθετικός, υπέγραψε το συμβόλαιό του (1+1), στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του προέδρου Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Ζαμάνη".

Δανείστηκε Μπεν ο Πανιώνιος

Δικός του και ο Σαββίδης

Ο Πανιώνιος θα αποκτήσει και τον Κυριάκο Σαββίδη. Πρόκειται για 21 ετών χαφ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Το περασμένο εξάμηνο ο νεαρός ήταν δανεικός στην Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας. Ο Δικέφαλος κατά τα φαινόμενα θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Έλληνας μέσος θα είναι σύμφωνα με τις ενδείξεις διετούς διάρκειας.

Δοκιμάζει Γκιοατά

Τον 22χρονο Ζερόμ Γκιοατά δοκιμάζει στον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Καμερουνέζος αμυντικός είναι γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου το 1994 και έχει ύψος 1.83. Μέχρι πρότινος έπαιζε ως δανεικός από τη Βαλανσιέν στη Νιμ, στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας (χρησιμοποιήθηκε σε 6 ματς). Έχει ακόμα στην Τουρ. Τον περασμένο Μάιο είχε δοκιμαστεί και στον Πλατανιά.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ