ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Απόντες οι Ταποκό και Τασουλή στον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης τον Ταποκό ενώ άφησε εκτός 19άδας και τον Τασουλή που επέστρεψε στους "κυανέρυθρους" στη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Πανιώνιος θα ψάξει ένα ακόμη τρίποντο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ένα τρίποντο θα τον εδραιώσει στην πρώτη πεντάδα της Super League.

Στην προσπάθεια αυτή ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα έχοντας τους περισσότερους παίκτες στην διάθεση του. Ο Έλληνας προπονητής άφησε εκτός τον Ταποκό αλλά και τον Τασουλή που αποκτήθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας και έκανε γνωστή την 19άδα που θα βρεθεί το Σάββατο το απόγευμα στην Ριζούπολη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Μετά το τέλος της ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Πινιώτης, Οικονομίδης, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Γεσίλ, Σπιριντόνοβιτς, Γλυνός".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ