ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανιγκό: "Είμαι αρκετά θυμωμένος με το αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Ζοσέ Ανιγκό, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν είχαν καλές θέσεις στην τελευταία φάση και για αυτό δέχθηκαν την ισοφάριση ενώ απάντησε και για τις αλλαγές που έκανε.

Ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία για ένα τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Ατρόμητο και αυτό θύμωσε αρκετά τον τεχνικό της ομάδας, Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος μάλιστα με τη λήξη της αναμέτρησης έκατσε για αρκετή ώρα στον πάγκο του Πανιωνίου μην πιστεύοντας τι είχε συμβεί.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γάλλος τεχνικός τόνισε πως το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο τέλος ήταν θέμα απειρίας ενώ εν συνεχεία ρωτήθηκε τόσο για την αλλαγή του Μανθάτη σε κάθε ματς αλλά και τις αλλαγές που έκανε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Χαρακτηριστικά ο Γάλλος προπονητής είπε:

«Είμαι αρκετά θυμωμένος σήμερα για το αποτέλεσμα, γιατί η ομάδα ήταν πολύ κοντά σε μία σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Δεν είχαμε καλές θέσεις στο τέλος του αγώνα. Υπήρχε έλλειψη εμπειρίας».

Για το σύστημα της ομάδας:
«Παίξαμε στην αρχή με τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Εκτός από το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ στα άλλα ματς ο Πανιώνιος δεν είχε κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Ανάλογα με τον αντίπαλο παίζουμε και ανάλογα. Σημασία έχει πως θα παίζουμε σε κάθε σύστημα, όχι τόσο το σύστημα».

Για την αλλαγή του Μανθάτη:
«Αυτή η αλλαγή δεν είναι σύμπτωση. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη για τα άκρα, κάνουμε την αλλαγή γιατί πιστεύω ότι χρειάζεται στην ομάδα. Είναι επιλογή μου».

Για το γεγονός ότι δεν βοήθησαν οι αλλαγές:
«Έχετε το δικαίωμα να μην συμφωνείται μαζί μου. Ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι οι δύο αλλαγές που κάναμε ήταν σωστές αποφάσεις. Ήταν κουρασμένος και ο Κόρμπος και ο Ντουρμισάι, γι αυτό έγιναν οι αλλαγές».

Για τα γκολ που δέχεται η ομάδα και τι φταίει:
«Είναι μία καινούργια ομάδα φέτος ο Πανιώνιος. Έχουμε τρεις μήνες συνεργασία μεταξύ μας. Είχαμε δει σε βίντεο τον Ατρόμητο και ξέραμε ότι είναι δυνατή στα φάουλ. Υπήρξε έλλειψη εμπειρίας στο τέλος του αγώνα, αντί να κρατήσουμε την μπάλα κάναμε το φάουλ».

Για το Παρί - Μαρσέιγ:
«Δεν νομίζω ότι θα περάσει εύκολα η Παρί από την Μαρσέιγ. Η σκέψη μου είναι στον Πανιώνιο και όχι στην Μαρσέιγ, θέλω να το πω αυτό».

Για τους παίκτες που έως τώρα δεν υπολογίζονται:
«Τους παίκτες τους βλέπουμε στην προπόνηση. Κάποιοι πιστεύω ότι δεν είναι στο επίπεδο για να αγωνιστούν ή κάποιοι δεν έχουν την σωστή συμπεριφορά για να παίξουν. Κάποιες φορές δεν έρχομαι στις συνεντεύξεις Τύπου γιατί μπορεί να είμαι θυμωμένος από αυτά που γράφονται και μπορεί να πω κάτι που μπορεί να το μετανιώσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ