ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανακοίνωσε τους Νιάζι Κούτσι και Δημήτρη Δρόσο

Ανακοίνωσε τους Νιάζι Κούτσι και Δημήτρη Δρόσο

Την Τετάρτη το απόγευμα ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση των Νιάζι Κούτσι και Δημήτρη Δρόσου. Διαβάστε τι δήλωσε ο Φινλανδός επιθετικός για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των Νιάζι Κούτσι και Δημήτρη Δρόσου.

"Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα" τόνισε ο Φινλανδός επιθετικός που αποκτήθηκε για δύο χρόνια από την Τούρκου.

Η "κυανέρυθρη" ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Νιάζι Κούτσι, Δημήτρη Δρόσου. Ο Φινλανδός επιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την TPS Turku και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κούτσι έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου 1983 στην πόλη Vucitrn του Κοσόβου. Εχει ύψος 1.93 μ. και είναι διεθνής με την Εθνική Φινλανδίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια.

Την φετινή περίοδο στην Φινλανδία έχει προλάβει να παίξει σε 16 παιχνίδια και έχει σημειώσει 7 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις: Λάχτι, Μπέρμιγχαμ, Μπλάκπουλ, Πιτέρμπορο, Χρόνιγκεν, Καρλ Τσάις Ιένα, Κόμπλεντζ, Στιβενέιτς, Νταντί και φυσικά στην TPS Τούρκου.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο panionios.gr τόνισε:

" Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Πανιώνιος μου δίνει την δυνατότητα να αγωνιστώ με την φανέλα του. Ηδη έχω ενημερωθεί πως έρχομαι στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας. Επίσης είμαι χαρούμενος που μετά την Γερμανία και την Αγγλία, θα γνωρίσω και το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γεράσιμο Βεντούρη, τον προπονητή Τάκη Λεμονή και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους, αλλά και για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του".

'Οσον αφορά τον Δημήτρη Δρόσο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ