ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανακοίνωσε Κότσιτς ο Πανιώνιος

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επισήμως ο Μίλαν Κότσιτς. Ο Σλοβένος υπέγραψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και μαζί με τον Γιώργο Σαραμαντά αποτελεί το δίδυμο των αριστερών μπακ για τη νέα σεζόν.

Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν ότι απέκτησαν τον Μίλαν Κότσιτς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ήταν στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του.

Πρόκειται για 28χρονο αριστερό μπακ, που έπαιζε στην Μποέμιανς 1905 της Τσεχίας. Παλαιότερα ο Σλοβένος έχει παίξει στην Τριεστία της Ιταλίας, στις Γκόριτσα, Aluminij και NK Rudar Velenje της χώρας του, στην PFC Shumen 2010 της Βουλγαρίας και στην TSV Hartberg της Δανίας.

Οι Νεοσμυρνιώτες αναζητούσαν παίκτη που να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς είχε μείνει μόνο ο Γιώργος Σαραμαντάς. Έτσι με την απόκτηση του Σλοβένου κλείνει το κενό που είχε προκύψει. Ο Κότσιτς υπέγραψε για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μίλαν Κότσιτς. Ο 28χρονος παίκτης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και έχει φορέσει τη φανέλα της Τριεστίνα, Σούμεν, Χάρτμπεργκ, Ρούνταρ, Αλουμίνιο, ενώ την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Μποέμιανς".

Μέχρι σήμερα ο Πανιώνιος έχει αποκτήσει τους Σωτήρη Τσιλούλη, Ζερεμί Μαλέρμπ, Ρόλαντ Άλμπεργκ, Μαξίμ Ντε Ταντεό, Αμπντουλαγέ Κεϊτά, Ουμάρ Καμαρά, Λουίζ Γκουστάβο Ντομίνγκες, Βασίλη Ρέντζα, Αμίρη Κούρντι και Φίλιπ Μανόιλοβιτς.

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικά τον πίνακα των μεταγραφών της Super League και όχι μόνο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ