ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζήτησε να φύγει ο Γουακάσο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά θα εξαρτηθεί από την πρόταση που θα φέρει. Ποια τα τελευταία νέα για τον Ιμπάρμπο. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Το θέμα που δημιουργήθηκε στον Παναθηναϊκό με τον Μουμπάρακ Γουακάσο οφείλεται στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Πριν από μερικές ημέρες, ο ατζέντης του επικοινώνησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον ενημέρωσε ότι ο πελάτης του θέλει να πάρει μεταγραφή, αφού δεν καλύπτεται πλέον από το πλάνο που εκπονείται. Όπως εξήγησε, ο Γκανέζος συμφώνησε τον Ιούλιο υπό άλλες προϋποθέσεις, που μεταβλήθηκαν τον Δεκέμβριο.

Η απάντηση του Λυμπερόπουλου ήταν πως εάν ο Γουακάσο ζητά να αποχωρήσει, τότε ας φέρει μία πρόταση, που θα την εξετάσει η διοίκηση και θα αποφασίσει. Απόρροια της συνομιλίας τους, ο ατζέντης του αριστεροπόδαρου χαφ τον πρότεινε σε διάφορες ομάδες και η Γρανάδα φέρεται να ανταποκρίθηκε στην προοπτική.

Ωστόσο, η Γρανάδα διερευνά τα δεδομένα για τον ποδοσφαιριστή και δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Το σίγουρο είναι πως ο Λυμπερόπουλος δεν θα αφήσει τον παίκτη χωρίς το ανάλογο αντίτιμο. Οπότε, για το αν θα προκύψει νεότερο με τον Γουακάσο, θα φανεί στις επόμενες ώρες. Διότι ο Γκανέζος αλλάζει εύκολα απόψεις και ίσως επιλέξει να μείνει στην Αθήνα.

Οι μέρες περνούν, ο Ιμπάρμπο μένει

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός στην υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, είναι πως πραγματικά το τελευταίο τριήμερο δείχνει διαλλακτικότητα για την αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, η μέχρι τώρα υπαναχώρηση του δεν στάθηκε αρκετή για να επιτευχθεί συμβιβασμός ανάμεσα στον μάνατζερ του και στον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Το κυριότερο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Κολομβιανού επιθετικού. Ο ίδιος απέρριψε την πρόταση της Τζένοα επειδή θεώρησε λίγα τα χρήματα και η Σαμπντόρια στράφηκε στον Αλμπέρτο Παλόσκι για την επίθεση της. Στη διεκδίκηση του έχει απομείνει η Παλέρμο, με τον αθλητικό διευθυντή, Νικόλα Σαλέρνο να συζητά τη μεταγραφή του με τον ομόλογο του της Κάλιαρι, Στέφανο Καποζούκα.

Βέβαια, υπάρχει η προοπτική της επιστροφής στη Σαρδηνία. Ο προπονητής της Κάλιαρι, Μάσιμο Ραστέλι ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου (28/1) και τόνισε ότι «δεν ξέρω κάτι για τον Ιμπάρμπο, ακόμα έχουμε λίγες μέρες μέχρι το τέλος του μήνα και θα δούμε». Ειδικότερα, εάν παραχωρηθεί ο επιθετικός Τζιανέτι, τότε ο 26χρονος στράικερ θα τον αντικαταστήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Χωρίζουν Παναθηναϊκός και Γουακάσο"
Ο Ιμπάρμπο θέλει να τελειώσει με τον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ