ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζήτησαν ενημέρωση από τον Ουζουνίδη οι αρχηγοί στον Παναθηναϊκό

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνομίλησε με τους τέσσερις αρχηγούς του Παναθηναϊκού πριν τη προπόνηση της Τετάρτης μετά από σχετικό αίτημα των παικτών του τριφυλλιού.

Αρκετά περίεργο ήταν το κλίμα στην προπόνηση της Τετάρτης στον Παναθηναϊκό ελέω και των όσων είχαν προηγηθεί την Τρίτη και της ενημέρωσης από πλευράς των συνεργατών του Γιάννη Αλαφούζου ότι σταματάει τη χρηματοδότηση στον σύλλογο.

Οι πράσινοι ήταν λογικό να ανησυχούν για το μέλλον της ομάδας και κατ' επέκταση και το δικό τους και για αυτό οι τέσσερις αρχηγοί ζήτησαν συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι Κουρμπέλης, Μολέντο, Μολίνς και Βιγιαφάνιες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, με τον Έλληνα τεχνικό να τους ηρεμεί, αποκαλύπτοντας τους όμως πως έχει πλέον η κατάσταση.

Ο Ουζουνίδης τους ζήτησε να κρατήσουν ενωμένο το γκρουπ έτσι ώστε να μην διαλυθεί ο Παναθηναϊκός πριν τον Δεκέμβριο, τονίζοντας τους πως όσα χρήματα μπουν στα ταμεία του συλλόγου αυτό το διάστημα, θα δοθούν πρώτα σε αυτούς και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ.

"Θέλω ενότητα. Να κάνουμε το χρέος μας όσο είμαστε εδώ γιατί παίζουμε σε ένα μεγάλο κλαμπ", ήταν μερικά από τα λόγια του.

Από εκεί και πέρα εξήγησε πως γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ