ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα στο Sport 24: "Δεν παίζω με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα πάω στην Τούμπα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα επιβεβαίωσε στο Sport24.gr ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή στη συμπρωτεύουσα!

Ο μεγάλος άτυχος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο ήταν ο Ζέκα. Ο αρχηγός δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα, λόγω ενός τραβήγματος που έχει υποστεί στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Με το που ένιωσε το σφίξιμο περίπου στο 79', ο μορφασμός που έκανε ο αρχηγός ήταν σαν να έχει καταλάβει ότι ο τραυματισμός του θα του στοίχιζε την συμμετοχή του στην ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο έδειχνε και η αντίδραση του, όταν κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού περίπου στο 91', αφού είχε προσπαθήσει να μην αφήσει τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες.

Λίγο αργότερα το ιατρικό τιμ των πράσινων επιβεβαίωνε για το τράβηγμα και φυσικά αυτό καθιστούσε δύσκολη την παρουσία του στην ρεβάνς της Πέμπτης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, θα προλάβει οριακά τον τελικό του Κυπέλλου στις 6 Μαΐου, εφόσον ο Παναθηναϊκός προκριθεί.

Μόνο ο Ουζουνίδης άφησε μία ελπίδα για τη συμμετοχή του Πορτογάλου, δηλώνοντας στη συνέντευξη Τύπου: Έχει ένα προβληματάκι και θα ξέρουμε αύριο 100%. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα, αισθάνθηκε ένα «τσίμπημα» αλλά θα δείξει".

Κατά την αποχώρηση του από το "Απόστολος Νικολαϊδης," όμως, ο Ζέκα με μια ατάκα του αποκλειστικά στο Sport24.gr ξεκαθάρισε ότι δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, όπως δήλωσε, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να συμπαρασταθεί ψυχολογικά στους συμπαίκτες του σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά ο Ζέκα ανέφερε στο Sport24.gr ότι "δεν θα παίξω με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα πάω στην Τούμπα με την ομάδα. Θα είμαι δίπλα στα παιδιά".

Αν δεν γίνει... θαύμα στις τέσσερις ημέρες που μεσολαβούν, το φαβορί για την αντικατάσταση του είναι ο Νούνο Ρέις, λόγω αγωνιστικών χαρακτηριστικών και δευτερευόντως, ο Ρόμπιν Λουντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ