ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Πρώτα η νίκη επί του Ολυμπιακού, μετά η Εθνική Ελλάδος"

Ζέκα: "Πρώτα η νίκη επί του Ολυμπιακού, μετά η Εθνική Ελλάδος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δευτερόλεπτα αφού είχε πολιτογραφηθεί Έλληνας πολίτης ο Κάρλος Ζέκα μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αναφέρθηκε σε ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα ενώ δεν ξέχασε το "αιώνιο ντέρμπι".

Εδώ και λίγες ώρες ο Κάρλος Ζέκα έχει πολιτογραφηθεί και έχει ορκιστεί ως Έλληνας πολίτης και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για να παίξει στην Εθνική Ελλάδος και δεν αποκλείεται το όνομα του να βρίσκεται μέσα στις κλήσεις που θα ανακοινώσει ο Μίκαελ Σκίμπε για το ματς με το Βέλγιο.

Δευτερόλεπτα μετά την ορκωμοσία του ο μέσος του Παναθηναϊκού, μίλησε στην κάμερα της "NOVA" που βρέθηκε έξω από το κτήριο και εξέφρασε την χαρά του που πλέον έχει την ελληνική υπηκοότητα.

Δεν θα μπορούσε όμως να μην αναφερθεί και στο ντέρμπι λέγοντας ότι πρώτα θέλει τη νίκη επί του Ολυμπιακού και μετά να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδος. Άλλωστε το ντέρμπι θα προηγηθεί του αγώνα με το Βέλγιο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που έχω πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ καιρό και πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος".

Είπες ότι ήταν ένα όνειρο για σένα γιατί;
"Είναι γιατί ήθελα να γίνω Έλληνας. Είμαι εδώ έξι χρόνια και μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και ο κόσμος και νοιώθω ότι εδώ είναι το σπίτι μου. Γι' αυτό είχα αυτό το όνειρο και είμαι πολύ χαρούμενος που έχει γίνει".

Και τώρα η Εθνική ομάδα;
"Δεν ξέρω. Αυτό πρώτα ήθελα να έχω την ελληνική υπηκοότητα και μετά να σκεφτώ για την Εθνική. Γιατί η Εθνική είναι πιο μετά και θέλω να σκεφτώ πρώτα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε να κερδίσουμε και μετά το παιχνίδι θα μπορώ να σκεφτώ την Εθνική. Βεβαίως ήταν κάτι που ήθελα, να πάω στην Εθνική, να βοηθήσω την ομάδα αλλά θα το σκεφτούμε πιο μετά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ