ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Τα γκολ έκαναν τη διαφορά"

Ζέκα: "Τα γκολ έκαναν τη διαφορά"
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και τόνισε ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει... άλλους κανόνες.

Η απόδοση του Παναθηναϊκού δεν παρουσιάζει τόσες μεταπτώσεις και η διαφορά έγκειται στο σκοράρισμα, είναι το συμπέρασμα του Κάρλος Ζέκα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου. Ο Πορτογάλος χαφ του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στην έλευση του Στραματσόνι και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα στην εφημερίδα Live Sport:

Τι άλλαξε στο Περιστέρι και ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σημαντική νίκη;

Δεν αλλάξαμε κάτι σε μεγάλο βαθμό. Παίξαμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση. Στην άμυνα είχαμε σταθερότητα, όπως στα περισσότερα ματς μας φέτος. Αυτή τη φορά, καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας. Δεν δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες στα παιχνίδια μας τον τελευταίο καιρό, όμως με τον Ατρόμητο φτιάξαμε 5-6 φάσεις και πετύχαμε δύο γκολ και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά.

Η ανατροπή που πετύχατε, ήταν θέμα πίστης και πάθους;

Πρέπει να έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά σε όλα τα παιχνίδια μας και να τα βγάζουμε από την αρχή. Έπρεπε να το κάναμε και με τον Αναστασίου, γιατί αυτή η ομάδα είναι η ίδια, δεν άλλαξε, είναι η ομάδα του κόουτς Αναστασίου. Θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε για εμάς. Εκτιμούμε όσα μας προσέφερε και του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Είμαστε η ομάδα του και παραμένουμε οι ίδιοι. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να τα δίνουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε τα επόμενα παιχνίδια.

Μπορεί να παρουσιαστεί διαφορετικός ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

Ναι, τα ντέρμπι είναι από μόνα τους διαφορετικά παιχνίδια. Πολλές φορές η ομάδα που παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία και έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δεν νικάει στα ντέρμπι. Είναι παιχνίδια με άλλους κανόνες. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε. Εάν έχουμε την ίδια αποφασιστικότητα με σήμερα, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η ομάδα έχει νέο προπονητή, τον Αντρέα Στραματσόνι. Ποια νέα χαρακτηριστικά πιστεύεις ότι μπορεί να φέρει;

Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει να μας περάσει. Θα τον συναντήσουμε στο προπονητικό κέντρο, θα μας μιλήσει και θα μας αναλύσει τη φιλοσοφία του. Να γνωριστούμε και να μάθουμε πως θέλει να παίξουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε και να ανταποκριθούμε.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ