ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Να κάνουμε το καθήκον μας και να περάσουμε"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα δεν έχει προτίμηση στον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League και θεωρεί πως το τριφύλλι αν παίξει με βάση τις δυνατότητες του θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρεθεί στην επόμενη φάση του Europa League ανεξαρτήτου ποιου αντιπάλου θα βρει μπροστά του από το ζευγάρι Καμπάλα-Γιαγκελόνια εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζέκα.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού σημείωσε ότι όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό και την απόδοση του ενώ μίλησε και για την προετοιμασία των πράσινων και την έλευση των νέων ποδοσφαιριστών. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

ΤΕΧΕΛΕΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

"Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, είμαστε όλοι στον ίδιο δρόμο κι αυτό θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Παίξαμε καλά στα φιλικά, αλλά μπορούσαμε και καλύτερα. Το μόνο που θέλουμε είναι να έρθουν οι νέοι παίκτες να μας ενισχύσουν. Δεν έχω προτίμηση για το Europa League.

Με την Γκαμπάλα έχουμε άσχημες αναμνήσεις, όμως, όλα είναι πλέον διαφορετικά. Με όποια κι αν παίξουμε πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να περάσουμε. Αυτοί που θα αγωνιστούν είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το 100% για την πρόκριση. Αν προλάβουν και οι νέοι ακόμα καλύτερα. Αν όχι, θα παίξουμε με όσους έχουμε και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ