ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Μια συγνώμη δεν είναι αρκετή, ήταν απαράδεκτη η στάση μου"

"ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" / ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
"ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" / ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, στο περιθώριο της εκδήλωσης στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" μίλησε για την κόκκινη που δέχτηκε στην Λάρισα, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος και τόνισε ότι ο ίδιος πρώτα απ' όλα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία.

Ο Κάρλος Ζέκα με δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" παραδέχθηκε ότι η κόκκινη που πήρε στην Λάρισα ήταν λάθος και θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του τριφυλλιού γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι μια συγνώμη δεν είναι αρκετή.

Ο Πορτογάλος υποστήριξε πως είναι λάθος αυτή η νοοτροπία και ο ίδιος πρέπει πρώτα απ' όλα να αλλάξει νοοτροπία και σημείωσε ότι θα προσπαθήσει.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Ξέρω ότι μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή. Ήδη έχω ζητήσει συγγνώμη και από τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια. Ήταν μία πολύ κακή στιγμή και απαράδεκτη η στάση μου. Ξέρω ότι είναι λάθος αυτή η νοοτροπία. Θέλω να το αλλάξω και προσπαθώ να το αλλάξω. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να το πετύχω στη συνέχεια».

Για τη νέα χρονιά:
«Θέλουμε να δουλέψουμε πάρα πολύ για να βελτιώσουμε πάρα πολλά πράγματα. Ξέρουμε ότι δεν τα πήγαμε καλά, ελπίζω τη νέα χρονιά να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να καταφέρουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα δώσουν χαρά στον κόσμο μας».

Μπεργκ: "Να έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα"

Ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με την κόρη του μίλησε κυρίως για την εκδήλωση και όχι για τον Παναθηναϊκό λέγοντας:

«Είναι μία πολύ σημαντική εκδήλωση για εμάς, για το κλαμπ αλλά κυρίως για τα παιδιά που έχουν ανάγκη να βοηθήσουμε. Είναι ωραίο αυτές τις μέρες να δέχονται όλοι δώρα κι ευχές, πόσο μάλλον αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό είμαστε σήμερα εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βοηθάμε σε αυτήν τη δράση».

Για τις γιορτινές μέρες:
«Κι εγώ σαν παιδί πάντα περίμενα τα δώρα και για ένα παιδί είναι πολύ σημαντικό να δέχεται ένα δώρο».

Για τη νέα χρονιά:
«Εύχομαι υγεία για όλο τον κόσμο πρώτα και πάνω απ’ όλα. Να είμαστε όλοι χαρούμενοι και πιστεύω να έρθουν και καλύτερες μέρες για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό. Καλές γιορτές σε όλους».

Π. Βλαχοδήμος: "Θα τα πάμε καλύτερα τη νέα χρονιά"

Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά εμφανίστηκε και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος με τον άσο του τριφυλλιού να σημειώνει:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, είναι σημαντικό να βοηθάμε τα παιδιά".

Για τη νέα χρονιά:
«Πάνω απ’ όλα υγεία για όλο τον κόσμο».

Για την ομάδα:
«Πιστεύουμε ότι θα τα πάμε καλύτερα τη νέα χρονιά, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας γιατί την τελευταία χρονιά δεν τα πήγαμε καλά. Θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας για να μας βοηθήσουν».

Χουχούμης: "Ευκαιρία να δουλέψουμε στην διακοπή"

Τέλος ο Διαμαντής Χουχούμης τόνισε:

«Είναι μία πάρα πολύ σημαντική γιορτή αυτή που έκανε ο Παναθηναϊκός. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να δώσουμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ένα καλύτερο 2017 και να περάσουν όλοι καλές γιορτές».

Για την ομάδα:
«Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε βελτίωση σε κάποια πράγματα. Τώρα στη διακοπή είναι ευκαιρία να δουλέψουμε με τον κόουτς για να παρουσιαστούμε καλύτερη στη συνέχεια. Καλές γιορτές σε όλους».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ