ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζαχίντ: "Στα πρώτα ματς υπέφερα, δεν ήμουν εγώ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκίας Ζαχίντ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως έχει να δώσει και άλλα στον Παναθηναϊκό ενώ τόνισε πως στα πρώτα παιχνίδια ήταν ο εαυτός του.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0 με γκολ του Γκίας Ζαχίντ με το Νορβηγό να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της "NOVA".

Ο Ζαχίντ εμφανίστηκε χαρούμενος για την απόδοση του, τόνισε πως έχει να δώσει περισσότερα ενώ αναφορικά με την κρητική που του έγινε στα πρώτα παιχνίδια σημείωσε πως γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν ήταν καλός λέγοντας, "Στα πρώτα μας υπέφερα, δεν ήμουν εγώ".

"Τα πρώτα ματς δεν ήταν καλά για μένα και την ομάδα. Στο ντέρμπι κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά και πάλι για μένα δεν ήταν αυτό που θέλω. Με τον Πανιώνιο πήρα την μπάλα προσπάθησα να κάνω αυτό που μπορώ και είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ και την πρώτη μας νίκη. Να κάνουμε σωστά και καλά βήματα από εδώ και πέρα, να παίρνουμε νίκες. Ήταν ένα καλό ματς για μας, αλλά έχουμε κι άλλα να διορθώσουμε. Να δουλέψουμε καλά και να είμαστε ακόμη καλύτεροι με την Ξάνθη".

Για την κριτική που δέχτηκε:
" Δεν διαβάζω και δεν ακούω τι λένε για μένα. Το καταλαβαίνω όμως. Είχα ένα διαφορετικό ρόλο με τον Πανιώνιο και πήγα καλά. Δεν ήταν στο επίπεδό μου τα πρώτα ματς και δεν μου άρεσε. Το να φτάσω σε αυτό το επίπεδο είναι το σημαντικότερο για μένα και χαίρομαι που έκανα αρκετά. Μπορώ περισσότερα. Να έχω αυτοπεποίθηση. Στα πρώτα ματς υπέφερα. Δεν ήμουν εγώ και ο τρόπος που μπορώ να παίξω. Χαίρομαι που σκόραρα που βοήθησα την ομάδα μου. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτή την κατεύθυνση και να κάνουμε καλά βήματα με θετικό τρόπο".

Για τον πανηγυρισμό του:
" Είμαι μουσουλμάνος και πάντα ευχαριστώ τον Θεό για τα πάντα. Σε κάθε πλευρά της ζωής μου. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρέχουν κάθε μέρα".

Για το αν μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού:
"Ναι γιατί όχι; Δεν χρειαζόμαστε έναν ηγέτη, έχουμε πολλούς. Τους αρχηγούς, καλούς παίκτες. Θέλω να είμαι μέρος αυτού. Να δουλεύω και να είμαι μέρος των ηγετών".

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: "ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ"

Ο Γιάννης Μπουζούκης μιλώντας επίσης στην κάμερα με το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως τα πρώτα αποτελέσματα ταρακούνησαν το τριφύλλι και πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν αυτοπεποίθηση από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

"Θέλαμε πολύ να νικήσουμε το ματς. Το πετύχαμε και συνεχίζουμε. Σίγουρα το ντέρμπι μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Έχουμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας".

Για την εμφάνιση του Ζαχίντ:
"Ο Ζαχίντ ήταν πολύ καλός έβαλε το γκολ μας έδωσε τη νίκη, ομαδική προσπάθεια αλλά ο Ζαχίντ ήταν εξαιρετικός. Είναι παίκτης που τον έχουμε δει πως είναι καλός και στις προπονήσεις. Το είχαμε δεδομένο πως θα βγάλει αυτά που μπορεί. Το περιμέναμε. Όλοι θα κριθούμε στο τέλος. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, πρέπει να διαχειριζόμαστε αυτά τα ματς καλύτερα να τα τελειώνουμε νωρίτερα"
.

Για το κακό ξεκίνημα:
"Η κακή αρχή μας έκανε να ταρακουνηθούμε. Είμαστε οικογένεια όμως, παίζουμε ο ένας για τον άλλο".

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται:
"Μου αρέσει να παίζω και στα άκρα. Όπου μου ζητηθεί θα παίξω για το καλύτερο για την ομάδα"
.

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι:
"Είπαμε πως πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες, να φέρουμε τον κόσμο πίσω και να πάμε εκεί που πρέπει την ομάδα".

Για την πίεση:
"Υπήρχε πίεση είναι λογικό, ο σύλλογος είναι τεράστιος δεν συμβιβάζεται με την ισοπαλία ή την ήττα. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε για να υπάρχει μια κανονικότητα στην ομάδα".

Για την Εθνική:
"Η Εθνική είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Θα προσπαθήσω να κερδίσω μια κλήση στο μέλλον αν είμαι αυτός που πρέπει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ