ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υποψήφιος για 18άδα ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη

Υποψήφιος για 18άδα ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέκα όχι μόνο έκανε πράξη την επιθυμία του να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη αλλά δεν αποκλείεται να είναι και στον πάγκο των πράσινων στην Τούμπα αφού την Τετάρτη γυμνάστηκε σε πιο έντονους ρυθμούς και πήρε μέρος σε μικρό κομμάτι του διπλού.

Με τον Ζέκα, όπως αναμενόταν αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Παναθηναϊκού, και ο αρχηγός των Πράσινων κάνει πράξη την επιθυμία που είχε εκφράσει αμέσως μετά τον τραυματισμό τ ου στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο μιλώντας στο Sport24.gr για παρουσία του στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό που δεν αναμενόταν την Κυριακή όμως ήταν ο Ζέκα να είναι σε θέση να παίξει μετά το τράβηγμα που είχε υποστεί. Μετά την παρουσία του όμως στην προπόνηση της Τετάρτης σε πιο έντονους ρυθμούς και σε ένα κομμάτι του διπλού δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα και το πιθανότερο είναι πως θα βρίσκεται στην 18άδα και αν χρειαστεί θα αγωνιστεί κιόλας!

Ο Ζέκα έχει δείξει και άλλες φορές στο παρελθόν πως ο οργανισμός του επανέρχεται πιο γρήγορα καθώς έχει πολύ καλή κράση και από την πρώτη στιγμή έκανε πολλές ώρες θεραπείας. Φυσικά και στο τριφύλλι θα περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι μέχρι και λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της Πέμπτης και ανάλογα θα κρίνουν αν θα είναι τελικά στην 18άδα ή όχι.

Άλλωστε ο Ουζουνίδης έχει πάρει μαζί του είκοσι ποδοσφαιριστές και λίγη ώρα πριν θα αφήσει εκτός τους δυο που δεν θα είναι στα πλάνα του. Στην 20άδα μετέχουν οι: Οδ. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Φυσικά ξεχωρίζει η επιστροφή του Στιλ ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα σε δύο δάχτυλα τις τελευταίες μέρες αλλά τέθηκε στην διάθεση του Ουζουνίδη όπως επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο 48χρονος τεχνικός άφησε εκτός τους Μπουμάλ και Βλαχοδήμο. Επίσης εκτός είναι και ο τιμωρημένος Λέτο και ο τραυματίας Τελάντερ όπως και οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Χουχούμης, Στάικος, Μίγγος, Ρινάλντι, Μπουζούκης.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό περιλάμβανε προθέρμανση,κορόιδο, επιθετική τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ