ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Υπογράφει τριετές συμβόλαιο ο Μακέντα"

Manchester United Federico Macheda plays during their off session friendly match against AmaZulu at the Moses Mabhida stadium in Durban, South Africa, Wednesday, July 18, 2012. (AP Photo/Themba Hadebe)
Manchester United Federico Macheda plays during their off session friendly match against AmaZulu at the Moses Mabhida stadium in Durban, South Africa, Wednesday, July 18, 2012. (AP Photo/Themba Hadebe) AP

Ο 27χρονος Ιταλός Φεντερίκο Μακέντα φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Άλλοι δύο στράικερ στη λίστα του Νταμπίζα.

Σύμφωνα με τις ιταλικές αναφορές το απόγευμα της Τρίτης (28/8), ο Φεντερίκο Μακέντα είναι πολύ πιθανόν να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νίκολο Σκίρα το προχώρησε ακόμα περισσότερο...

Ο ρεπόρτερ της "Gazzetta Dello Sport" έγραψε στο Twitter ότι ο Μακέντα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, παρουσιάζοντας την υπόθεση ως τελειωμένη. Μία πληροφορία που αν ισχύει, σημαίνει ότι η θέση του βασικού επιθετικού έχει κλείσει.

Από το Τριφύλλι απλώς επιβεβαίωναν τις συζητήσεις με τον Μακέντα και τίποτα περισσότερο. Ωστόσο, είναι σαφές ότι ο 27χρονος στράικερ συμπεριλαμβάνεται στην τριάδα των υποψηφίων που έχουν ξεχωρίσει ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης.

Εκτός από τον 27χρονο Ιταλό, ο Νίκος Νταμπίζας ασχολείται με άλλους δύο επιθετικούς, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ιεράρχηση του. Πάντως, ο Νταμπίζας θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να φέρει τον εκλεκτό του στο "Καλαφάτης" μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ