ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και ανακοινώνεται ο Κουρμπέλης

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και ανακοινώνεται ο Κουρμπέλης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κουμπέλης θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού με την ανακοίνωση για τον 23χρονο άσο να αναμένεται μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Σε αρκετές δόσεις η εξόφληση του Αστέρα.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Δημήτρης Κουρμπέλης με τον 23χρονο άσο να αποτελεί ένα "Χριστουγεννιάτικο μποναμά" της διοίκησης του τριφυλλιού στον Μαρίνο Ουζουνίδη λόγω και των ημερών.

Η επιθυμία του 48χρονου τεχνικού για την απόκτηση του άσου του Αστέρα ήταν τόσο μεγάλη όπου η διοίκηση των πράσινων υπερέβη το μπάτζετ της και έδωσε "γη και ύδωρ" στους Αρκάδες για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Άλλωστε ο ίδιος ο προπονητής των πράσινων μαζί με κάποιους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το "deal" το οποίο ναι μεν ολοκληρώθηκε μετά την συμφωνία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο αλλά ο νυν τεχνικός διευθυντής δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στην συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Κουρμπέλης στην διάρκεια της Παρασκευής (23/12) πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ της Παρασκευής να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του.

Το σίγουρο είναι πως ο 23χρονος άσος θα βρεθεί την Τρίτη στο "Γ. Καλαφάτης" γνωρίζοντας τους νέους συμπαίκτες του και πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με το τριφύλλι στο στήθος.

Σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα ο αντιπρόεδρος του Αστέρα, Δημήτρης Μποροβήλος, αποκάλυψε με δηλώσεις του πως το deal έκλεισε στα 700.000 με τους Αρκάδες να διατηρούν 25% ποσοστό μεταπώλησης και η μόνη διαφορά είναι πως τα 700.000 δεν θα δοθούν με την μία ούτε σε τρεις, τέσσερις δόσεις από τους πράσινους αλλά σε αρκετές ισόποσες δόσεις σε βάθος χρόνου τριετίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ