ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπογράφει αύριο στην Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου και αναμένεται να υπογράψει την Τετάρτη (11/10) το νέο του συμβόλαιο.

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να έχει ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας μετέβη στη Λισαβόνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το τυπικό μέρος της μεταγραφής αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη όταν και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. Αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο είναι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και το ερχόμενο καλοκαίρι να μεταβεί στη νέα του ομάδα.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής στον Παναθηναϊκό προσδοκούν ένα μεγάλο μέρος από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που θα πάρουν από την Μπενφίκα να μπουν στα ταμεία του συλλόγου μέχρι την Παρασκευή ή στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

Οι οριστικές λεπτομέρειες για τη συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να διευθετηθούν το επόμενο διήμερο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ