ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Χριστογεώργος

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Χριστογεώργος
EUROKINISSI

Ο 18χρονος γκολκίπερ, Νίκος Χριστογεώργος, υπέγραψε την Δευτέρα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας ο 18χρονος Νικός Χριστογεώργος. Ο 18χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 2000), γκολκίπερ, είχε συμφωνήσει εδώ και δυο εβδομάδες με τον Νίκο Νταμπίζα και την Δευτέρα βρέθηκε στα γραφεία του τριφυλλιού.

Ο Χριστογεώργος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους πράσινους να δίνουν συμβόλαιο σε έναν ακόμα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της ακαδημίας και μάλιστα έναν ακόμα τερματοφύλακα.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα και είναι μέλος της Ακαδημίας του "τριφυλλιού" εδώ και περίπου μία τετραετία. Ήταν βασικό στέλεχος πέρσι στην Κ17, ενώ φέτος ανέβηκε στην Κ20.

Εκεί έκανε ελάχιστα παιχνίδια στην διάρκεια της σεζόν αλλά ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Κώστας Παγανιάς, τον ξεχώρισε από την αρχή της σεζόν λόγω της σωματοδομής του και των τεράστιων άκρων του και τον ανέβασε σε αρκετές προπονήσεις της πρώτης ομάδας στη διάρκεια της σεζόν.

Μάλιστα του είχε δοθεί λίγος χρόνος συμμετοχής στο φιλικό με τη Σπάρτη στη Λεωφόρο στις 22 Μαρτίου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ένα-δυο παιδιά ακόμα που θα υπογράψουν συμβόλαιο μέσα στο καλοκαίρι.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ