ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε ο Λουτσιάνο: "Να ανταποδώσω με πολλά γκολ"

Υπέγραψε ο Λουτσιάνο: "Να ανταποδώσω με πολλά γκολ"

Ο μάνατζερ του Λουτσιάνο ανέβασε φωτογραφία από την υπογραφή του συμβολαίου του Βραζιλιάνου επιθετικού με τον Παναθηναϊκό και ο 24χρονος μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα δήλωσε ενθουσιασμένος απ' όσα έχει συναντήσει.

Όπως και στην περίπτωση του Καμπέσας την Κυριακή το βράδυ, έτσι και σ' αυτή του Λουτσιάνο η επισημοποίηση της μεταγραφής του και η οριστικοποίηση της συμφωνίας δεν ήρθε από την πράσινη ΠΑΕ.

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση ήταν ένας εκ των εκπροσώπων του 24χρονου Βραζιλιάνου ο οποίος ανέβασε φωτογραφία στην σελίδα του στο Facebook και έγραψε: "Τώρα είναι επίσημο! Ο παίκτης μας, Λουσιάνο Νέβες υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του γραφείου ευχαριστεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη και όσους εργάστηκαν για αυτή την μεταγραφή"!

Φυσικά τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς πράσινων καθώς στον Παναθηναϊκό περιμένουν ένα χαρτί από την Κορίνθιανς για να ανακοινώσουν τη συμφωνία.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τις πρώτες ώρες του στην Ελλάδα και δήλωσε ενθουσιασμένος απ' όσα έχει συναντήσει τονίζοντας ότι θέλει να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου με γκολ στον αγωνιστικό χώρο.

"Η υποδοχή ήταν απίστευτη. Έφτασα τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν περίμενα να έχει τόσους δημοσιογράφους να με περιμένουν αλλά και φιλάθλους που με χαιρετούσαν.

Αισθάνθηκα ιδιαίτερα αγαπητός και είμαι ενθουσιασμένος για να κάνω μία σπουδαία δουλειά εδώ και να ανταποδώσω την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν".

Την επόμενη μέρα της άφιξής του, ο Λουτσιάνο πήγε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και γνωρίστηκε με το προπονητικό και τους νέους του συμπαίκτες. Ο Παναθηναϊκός δίνει έξτρα κίνητρο στον Βραζιλιάνο επιθετικό:

"Όταν έφτασα στην Αθήνα εντυπωσιάστηκα ξανά. Η οργάνωση μου άρεσε, η πόλη δείχνει θαυμάσια και ο προπονητής μου μίλησε ήδη με θερμά λόγια από την πρώτη μου ημέρα στο κλαμπ.

Είμαι πολύ χαρούμενος με όλα όσα συμβαίνουν στο νέα σελίδα της ζωής μου και ελπίζω να ανταποδώσω με πολλά γκολ μέσα στα γήπεδα…".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ