ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε ο Αθανασακόπουλος στον Παναθηναϊκό

Υπέγραψε ο Αθανασακόπουλος στον Παναθηναϊκό

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό πριν ακόμα συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του (σ.σ. γεννημένος στις 27/11/2001) υπέγραψε τη Δευτέρα (13/11) το πρωί ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος.

Ο νεαρός μέσος της Κ17 του τριφυλλιού ήταν ο πρώτος που έβαλε την υπογραφή του από τους 15 πράσινους που θα υπογράψουν και αυτό γιατί ο πατέρας του δεν μπορούσε να πάρει άδεια από τη δουλειά του την Τρίτη (14/11).

Ο διεθνής μέσος συνοδευόμενος από τους γονείς του και τον αδερφό του πήγε στο Μαρούσι όπου είναι τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και παρουσία του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός.

Αυτό έχει τριετή διάρκεια και λήγει τον Δεκέμβριο του 2020 αλλά φυσικά αυτό δεν είναι κάτι δεσμευτικό καθώς ανάλογα την εξέλιξη που θα έχει μπορεί να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου που θα τον κρατήσει παραπάνω χρόνια στο τριφύλλι.

Υπογράφουν την Τρίτη οι υπόλοιποι

Τον δρόμο που... χάραξε ο Αθανασακόπουλος θα ακολουθήσουν την Τρίτη και οι υπόλοιποι 14 πράσινοι που θα βρεθούν επίσης στα γραφεία του Παναθηναϊκού για να υπογράψουν τα πρώτα τους συμβόλαια.

Ο λόγος για τους Αντώνη Οικονομόπουλο, Κώστα Χαλκίδη, Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη, Ίγκλι Ντόγκο, Χρήστο Σέχου, Αντριάνο Σκεντεράι και Λεωνίδα Καλομοίρη από την Κ20 και τους Παύλο Μαυρουδή, Δημήτρη Καραγιάννη, Δημήτρη Σερπέζη, Σπύρο Τζαβίδα, Γιώργο Βαγιάννιδη, Αλέξανδρο Σαντικάι και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο από την Κ17.

Μερικοί θα υπογράψουν για δυο χρόνια και άλλοι για τρία ανάλογα με την εισήγηση που έχει γίνει από τους ανθρώπους της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τα 15 "τριφυλλάκια"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24