ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε και φεύγει ο Σιλά

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΠΑ ΣΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΠΑ ΣΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Γιακούμπα Σιλά στον Παναθηναϊκό, με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή να υπογράφει το συμβόλαιο του και να επιστρέφει στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας του Μάλι.

Η σύντομη παρουσία του Γιακούμπα Σιλά στην Αθήνα φαίνεται πως δεν έκρυβε αρνητικές εκπλήξεις... Όλα δείχνουν ότι ο δανεισμός του 27χρονου αμυντικού χαφ από τη Ρεν στον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί επιτυχώς, μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Αφρικανός το πρωί της Τετάρτης (30/8).

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού ήθελαν να περιμένουν τον ιατρικό έλεγχο του Σιλά, για να σιγουρευτούν για το κλείσιμο της συμφωνίας, διότι είχε προηγηθεί η μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στις αρχές Ιουλίου, όταν οι Κροάτες είχαν επικαλεστεί αρνητικά ευρήματα στις εξετάσεις.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Σιλά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και κρίθηκε υγιής για να αγωνιστεί. Μετά την ενημέρωση που είχε η διοίκηση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, διευθετήθηκαν οι λεπτομέρειες και υπογράφηκαν τα συμβόλαια, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται το συντομότερο δυνατό.

Ο Σιλά συνομίλησε για λίγη ώρα και με τον Ουζουνίδη, με τους δύο άνδρες να έχουν τη δυνατότητα να τα πουν πιο αναλυτικά από την επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε, ο Αφρικανός ήρθε στην Αθήνα μόνο για λίγες ώρες, ώστε να ρυθμίσει τις εκκρεμότητες για τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

Ο Σιλά επιστρέφει απόψε (30/8) το βράδυ στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκο και θα ενσωματωθεί εκ νέου στις προπονήσεις του Μάλι. Οι δύο αφρικάνικες χώρες θα αναμετρηθούν σε διπλά παιχνίδια, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Προκειμένου να βρεθεί στην Αθήνα, ο Σιλά απέσπασε άδεια από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αλέν Ζιρές, αλλά δεν μπορεί να λείψει περισσότερο, αφού είναι ο αρχηγός της ομάδας και έχει βασικό ρόλο στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ