ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπαρκτό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Φερέιρα

Benfica's Ola John, left, from Netherlands, vies for the ball with Belenenses' Filipe Ferreira during a Portuguese league soccer match between Benfica and Belenenses at the Restelo stadium, in Lisbon, Saturday, April 18, 2015. (AP Photo/Francisco Seco)
Benfica's Ola John, left, from Netherlands, vies for the ball with Belenenses' Filipe Ferreira during a Portuguese league soccer match between Benfica and Belenenses at the Restelo stadium, in Lisbon, Saturday, April 18, 2015. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Φιλίπε Φερέιρα που αγωνίζεται στην Πάσος Φερέιρα ως αριστερό μπακ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση του αριστερού άκρου. (VIDEO)

Στους πρώτους μεταγραφικούς στόχους των πράσινων βρίσκεται η απόκτηση δυο πλάγιων μπακ, ενός δεξιού και ενός αριστερού που θα έρθουν να πλαισιώσουν τους Κουλιμπαλί και Χουλτ ως εναλλακτικές λύσεις.

Μάλιστα φαίνεται ότι οι πράσινοι έχουν ξεχωρίσει την πρώτη τους επιλογή για το αριστερό άκρο και αυτός είναι ο Φιλίπε Φερέιρα ο οποίος ανήκει στην Πάσος Φερέιρα από την Πορτογαλία.

Ο Φερέιρα είναι γεννημένος στις 27 Σεπτεμβρίου 1990 και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ατλέτικο ενώ εν συνεχεία μεταπήδησε στην Μπελενένσες και το καλοκαίρι του 2016 πήγε στην Πάσος Φερέιρα όπου έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 25 παιχνίδια ενώ τραυματίστηκε στις 30 Απριλίου στο γόνατο και έχασε τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας του.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους η ομάδα του δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες αξιώσεις για να παραχωρήσει τον Φερέιρα ο οποίος στο παρελθόν είχε παίξει στην U21 της Πορτογαλίας. Τέλος να σημειωθεί ότι τον παίκτη τον έχει προτείνει ο μάνατζερ του Κάρλος Ζέκα.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ