ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Τσάβες η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές με τον Τσάβες να μένει εκτός αποστολής αλλά χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Αντρές Τσάβες να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού με το Sport24.gr να έχει ενημερώσει από την Κυριακή πως η παρουσία του Αργεντινού στο ντέρμπι ήταν αμφίβολη. Ο Τσάβες που υπέστη θλάση στις 23 Σεπτέμβρη, στο ματς με τον Παναιτωλικό, δεν κατάφερε σε αυτό το χρονικό διάστημα να επανέλθει και να βοηθήσει τους πράσινους στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα ο Αργεντινός θα κάνει και την άλλη εβδομάδα ατομικό και αναμένεται να είναι σε φουλ ετοιμότητα μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες που υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πλην του Τσάβες το απουσιολόγιο του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν περιλαμβάνει κάποιο άλλο πρόσωπο πλην των γνωστών Λουτσιάνο, Τζανδάρη και Άλτμαν.

Έτσι οι πράσινοι ολοκλήρωσαν χωρίς κάποιο επιπλέον πρόβλημα την προετοιμασία τους και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανακοινώνει την 20άδα για την αναμέτρηση του Σαββάτου μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Πίσπας.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Άλτμαν, οι τραυματίες Τσάβες, Τζανδάρης και Λουτσιάνο αλλά και οι Κότσαρης, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης.

Οι δυο τελευταίοι μάλιστα μαζί με τον Κουντουριώτη θα βρεθούν στην αποστολή της Κ20 για το αντίστοιχο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όσο για το πρόγραμμα οιι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ