ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς τέσσερις βασικούς αλλά με Τσάβες στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με τους Μολέντο, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί μένουν εκτός αποστολής στην οποία συμπεριλήφθηκε μετά από δυο μήνες ο Τσάβες και ο νεαρός Εμμανουηλίδης.

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και να λύσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει στην διάθεση του τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές του που έμειναν εκτός μάχης.

Ο 49χρονος προπονητής άφησε εκτός τους Μολέντο, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες και Κουλιμπαλί ενώ εκτός έμεινε τελικά και ο Γιόχανσον όπως επίσης και οι Λουτσιάνο, Κότσαρης, Ευαγγέλου, Κουντουριώτης που είναι τραυματίες ενώ οι Μπουζούκης, Πίσπας θα ενισχύσουν την ομάδα Νέων στο ντέρμπι της Κ20 με τον Ατρόμητο.

Αντίθετα στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ουζουνίδης πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές και θα έχει μαζί του για πρώτη φορά μετά από δυο μήνες τον Τσάβες. Ο Αργεντινός είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 23 Σεπτέμβρη και έκτοτε δεν είχε παίξει ξανά λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρούσε.

Πλέον όμως είναι απολύτως καλά και θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη και αναμένεται να παίξει για κάποιο χρονικό διάστημα ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης ο προπονητής του Παναθηναϊκού πήρε μαζί του τον νεαρό Εμμανουηλίδη αλλά και τους Τζανδάρη, Αυλωνίτη και Στάικο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού για τον αγώνα στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ευαγγέλου, Κουντουριώτης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Λουτσιάνο, Κότσαρης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Χουλτ, Ινσούα, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Λουντ, Μουνιέ, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Τσάβες, Στάικος, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ