ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς πέντε κόντρα στον Απόλλωνα ο Παναθηναϊκός

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πέντε απουσίες αντιμετωπίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκτός έχουν μείνει οι Καμπέσας, Μολέντο, Ρέις, Βιγιαφάνιες και Κουλιμπαλί.

Η είδηση πως ο Λούκας Βιγιαφάνιες προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του τον Μάιο ήταν η σημαντικότερη από την προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Αργεντινός εντάχθηκε κανονικά στο πρόγραμμα, έβγαλε όλη την προπόνηση και από εδώ και στο εξής αναμένεται να υπολογίζεται και για τα παιχνίδια του τριφυλλιού. Φυσικά και όπως ήταν προγραμματισμένο θα υποβληθεί σε μια ακόμη εξέταση την άλλη εβδομάδα για να διαπιστωθεί η κατάσταση του ποδιού του. Το γεγονός όμως ότι μπορεί και προπονείται χωρίς κάποιο πρόβλημα και καμία ενόχληση είναι θετικό για τον ίδιο και τον Ουζουνίδη.

Λογικά βέβαια ο Βιγιαφάνιες έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπως επίσης και οι τραυματίες Καμπέσας, Μολέντο, Κουλιμπαλί αλλά και οι Ρέις, Αυλωνίτης, Κότσαρης μαζί με τους τρεις μικρούς Πίσπα, Μπουζούκη, Εμμανουηλίδη που θα ενισχύσουν τη Κυριακή το πρωί την ομάδα Νέων.

Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες στην 20άδα που επέλεξε μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκονται οι Ευαγγέλου, Στάικος με τον πρώτο να έχει εκτίσει τη ποινή της μιας αγωνιστικής του και τον δεύτερο να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Κουλιμπαλί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι Καμπέσας, Τζανδάρης έκαναν θεραπεία ενώ το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού έχουν συμπεριληφθεί οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Σιλά, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Λουτσιάνο, Άλτμαν, Τσάβες και Μολίνς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ