ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς οπαδούς ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του με τον Παναιτωλικό, ενώ η ημερομηνία του ματς παραμένει στον... αέρα.

Η πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού ήταν να ζητήσει εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα, είχε ενημερώσει σχετικά τη γηπεδούχο ΠΑΕ και την Αστυνομική Διεύθυνση του Αγρινίου.

Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Αστυνομίας απέρριψαν το αίτημα των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας. Επομένως, δεν επιτρέπεται η μετακίνηση φίλων του Τριφυλλιού, ούτε θα ανοίξει ξεχωριστή θύρα για αυτούς στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Στο μεταξύ, ακόμα και η ημερομηνία του ματς Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός παραμένει μετέωρη. Το παιχνίδι έχει οριστεί για την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, όταν ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Superleague το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και την ίδια μέρα ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τη Λάρισα, δηλαδή μόλις 48 ώρες αργότερα, κάτι που αντίκειται στους κανονισμούς.

Η αναμέτρηση δεν μπορεί να μετατεθεί μία μέρα νωρίτερα, γιατί ο Παναιτωλικός παίζει τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τη Λαμία! Άρα, έχει προκύψει πρόβλημα και οι διοργανώτριες αρχές καλούνται να συνεννοηθούν για να δώσουν λύση.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ